Очаквате гости и искате да ги очаровате с лек сладкиш? Това е вашата рецепта за разкошен десерт с вкусни сушени плодове и мармалад: 

Необходими продукти: 
1 пакет готово бутер тесто 
приблизително 20 г бри Castello® Creamy white 
4 ч.л. шипков мармалад 
3 бразилски ореха 
2 ч.л. смесени сушени папая, ананас, пъпеш, манго 
1 яйце
малко пудра захар 

Приготовление

1. Изрежете 8 еднакви кръга от бутер тестото - най-лесно е с кръгла формичка за сладки. 
2. Напълнете 2 от кръговете със сладко от шипки и бри Castello®
3. Нарежете ядките и напълнете 2 от кръговете със сушени плодове, ядки и Castello Creamy White. 4. Сложете един кръг отгоре като капак и притиснете ръба с вилица. 
5. Разбийте яйцето и намажете с него сладкишите. 
6. Изпечете ги в предварително загрята фурна на 200 °C (горещ въздух) за 10 минути. 
7. Изрежете сърце от хартия, поставете го върху сладкишите и ги поръсете с пудра захар. Когато отстраните хартията, ще се получи красиво сърце. 
8. Може да се поднесе с резени ябълка, ягода и круша.

(в материала има продуктово позициониране)