Автор
Теодор Муховски

59-годишната Кортни Кокс подлуди мрежата по сини бикини с Лиса Кудроу (снимки)

Къртни Кокс зашемети и зарадва феновете си, като показа неостаряващата си фигура в миниатюрни сини бикини и се събра за снимки с Лиса Кудроу. 

Вижда се как се подготвя да вземе ледена вана, докато демонстрира тонизираното си тяло. Кортни гордо позира за селфи с 60-годишната Лиза, с която участваха в хитовия сериал "Приятели" между 1994 и 2004 г. 

В надписа си звездата от "Писък" написа: "Снимка с целия дъжд, който се изсипва върху Лос Анджелис". 

Кортни и кучетата ѝ Лили и Мечо бяха забелязани да се забавляват и с дългогодишната ѝ най-добра приятелка Лора Дърн, 56 г. Носителката на наградата SAG наскоро сподели тъжните си мисли след загубата на приятеля и колегата Матю Пери. Матю беше намерен мъртъв в джакузито си през октомври 2023 г. Той си отиде от този свят на 54 години. 

Кортни, която изигра Моника Гелър в класическия ситком, сподели някои лични спомени в социалните мрежи:

"Толкова съм благодарна за всеки миг, който имах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден", написа тя. "Когато работиш с някого толкова близко, колкото бях аз с Матю, има хиляди моменти, които бих искала да споделя. 

"За да дам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да имат еднодневен флирт в Лондон. Но заради реакцията на публиката това се превърна в началото на тяхната любовна история. В тази сцена, преди да започнем да се снимаме, той ми прошепна забавна реплика, която да кажа. Той често правеше такива неща. Беше забавен и мил."

Дженифър Анистън си спомни: Пишех си с Матю Пери в онази сутрин, когато той почина - не изпитваше болка, беше щастлив
ЗВЕЗДИ
Автор Теодор Муховски

Дженифър Анистън си спомни: Пишех си с Матю Пери в онази сутрин, когато той почина - не изпитваше болка, беше щастлив

Автор Теодор Муховски