Носителят на „Оскар” за сценарий на филма „Американски прелести” Алън Бол стъпва на театралната сцена у нас. Той събира пет жени, облича ги в еднакви рокли и им възлага ролите на шаферки в пиесата "Пет жени в еднакви рокли", чиято премиера ще бъде в Театъра на армията. Представлението е не за венчавката на Трейси и Скот, а за техните шаферки – Меридит (Евелин Костова), Джорджиян (Анастасия Ингилизова), Триша (Лара Златарева), Франсис (Дария Димитрова) и Минди (Лиза Шопова), които ще разкрият пред зрителите своята душевност, женственост, упоритост. Тяхната среща на това събитие е повече от неочаквана, а тяхното сближаване - още повече. Въпреки всичко, има нещо, което ги обединява… Шоуто, което са подготвили не само ще докара публиката до сълзи от смях, но ще изправи гостите в залата пред въпроса: „А аз коя от тях съм?“. 

„Известна е крилатата фраза: „Спектакълът е обречен на успех!” Липсата на скромност е „характерна“ за хората на изкуството, но в случая съм абсолютно убеден, че има две сериозни причини за предизвестения успех на пиесата. На първо място е авторът!", казва режисьорът Атанас Атанасов. 

"Въпреки перфектните сюжетни ходове на Алън Бол, предизвестеният успех на тази пиеса е невъзможен без мощното присъствие на силни актриси! На талантливи актриси! На актриси, които природата е белязала със женственост, сексапил, очарование, доброта... Щастлив съм, че ги срещнах в Театър „Българска армия!“

Евелин Костова, която след броени дни ще гледаме отново в главна роля в сериала "Съни бийч", се оказа най-гледаният играч в благотворителното издание на "Стани богат" през уикенда. Благотворителният епизод бе предпочетен от 32,4% от зрителите в активна възраст (18-49; източник: ГАРБ), като най-гледаната част от предаването е играта на Евелин Костова и Бойко Кръстанов и отговора на въпроса „Какъв продукт се предлага в първия платен телевизионен клип, излъчен в САЩ на 1 юли 1941 г.?“, проследен от над 1 милион зрители (All4+, източник: ГАРБ).