Автор
Ева Григорова

Появи се нова версия за изчезването на Ивана от Дупница

Продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева от град Дупница. Днес е осмият ден от нейното изчезване. Търсят я полиция, доброволци и горски служители. Дали тя, или някой друг влиза в профила ѝ и сменя снимките, все още не е ясно.

Момичето е оставило телефона си на класната в деня, в който е видяна за последно, а след това устройството е предадено на полицията.

Не се изключва и версия за "отвличане". Очаква се периметърът на издирване да бъде разширен към Перник.

Издирваната 17-годишна ученичка Ивана от Дупница е страдала от сериозен психологически проблем, който най-вероятно е наследствен. Системният тормоз от съучениците, който преживяла, в комбинацията с проблемите от пубертета, предизвикали последния ѝ емоционалния трус, преди да изчезне без следа.

Мнозина описват Ивана като асоциална - не контактувала с никого и нямала приятели в класа. През последната седмица била съсипана от подигравки в училището, защото била болна от грип и имала херпес на устата. Чашата преляла, когато учителката не ѝ позволила да си изпие лекарството срещу вируса. Тя "прегряла", оставила си чантата и телефона и изчезнала.

Директорът на училището издаде подробности за поведението на изчезналата Ивана
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Директорът на училището издаде подробности за поведението на изчезналата Ивана

Автор Ева Григорова