Автор
Антония Михайлова

Диамантена рокля, вечеря за 50 000 души и световни суперзвезди: Сватбата на века в Индия, която трудно ще забравим

Сватбата на наследниците на най-богатите фамилии в Индия се подготвяше с месеци. Анант Амбани и годеницата му Радхика Мърчант се срещат от дълго време, затова и грандиозното сватбено тържество на младата двойка не бе изненада за никого. Родителите на влюбените обаче решиха да го направят толкова пищно и зрелищно, че днес целият свят говори за него.

Семейство Амбани притежава активи в различни индустрии: производство на нефт и природен газ, търговия на дребно, телекомуникации и развлечения. Бащата на младоженеца - Мукеш Амбани, е най-богатият човек в Азия. А синът му е на 36-а позиция в класацията на Forbes по доходи. Очакваше се сватбата на Анант да бъде луксозна, но случилото се надмина и най-смелите фантазии на гостите.

View post on Instagram
 

Трябва да отбележим, че богатството на булката е не по-малко внушително от това на любимия ѝ. Родителите определено са доволни от избора на децата си за брачен партньор. Бащата на Радхика Мърчант е собственик на фармацевтичен бизнес, а момичето е член на борда на директорите на компанията.

Тази всепризната красавица завършва престижен университет в Ню Йорк. Разбираемо защо медиите единодушно отбелязват, че Анант е голям късметлия да стане съпруг на най-желаната булка в Индия.

View post on Instagram
 

Затова и не е учудващо, че празникът бе отбелязан по възможно най-фамозния и впечатляващ начин. Многобройни влиятелни приятели на семействата отлетяха до град Джамнагар с частните си самолети. За всеки гост бяха осигурени гримьор и стилист.

Графикът на събитието зае 9 страници в брошурата. Преди празника гостите имаха възможност да посетят зоопарк с екзотични животни и да разгледат близките забележителности на Индия.

В Индия жените все още плащат, за да се омъжат
ПЪТЕШЕСТВИЯ
Автор Весела Георгиева

В Индия жените все още плащат, за да се омъжат

Автор Весела Георгиева

Интересното е, че според традицията това парти не е просто сватба, а само подготовката за нея. Младоженците ще сключат официално брак в началото на лятото. Това обаче не намали градуса на празника.

Булката смени няколко тоалета, всеки от които заслужаваше специално внимание. Най-силно възхищение сред гостите и наблюдателите обаче предизвика роклята в национален стил, обсипана с внушително количество скъпоценни камъни.

View post on Instagram
 

На самото парти на присъстващите бяха предложени над 200 вида менюта. Младоженците бяха организирали и благотворителна вечеря за жителите на града, където се проведе празникът. Всеки можеше да дойде и да опита лакомствата от празничната трапеза. Специално за събитието беше поканена да пее Риана, която пя и танцува за гостите до края на купона.

Сред гостите бяха забелязани имена като Хилари Клинтън, Иванка Тръмп със семейството си и Марк Зукърбърг със съпругата му. Всички, без колебание, купонясваха с младоженците под пламенните хитове на певицата, отбелязват световните медии.

View post on Instagram