Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци - ще трябва да положите усилия, Водолеи - ще се справите с всяко предизвикателство

Ден за активен отдих и вътрешна свобода. Добре е да го прекарате с приятели, в семеен кръг, да празнувате нещо, да се забавлявате.

Овен – Упоритостта и решителността ви помагат да постигнете добри резултати. Преди да предприемете конкретни стъпки, е добре обаче да съставите план за действие. В такъв случай винаги можете да сте сигурни, че сте на прав път.

Телец –  Доста полезни могат да ви бъдат случайните съвети на познати хора, които с няколко думи ще ви дадат полезна информация. В следобедните часове може да свършите работа, която изисква точност, прецизност, внимание към детайлите.

Близнаци – Щом искате да получите добри резултати, ще трябва да се напънете и да положите усилия за това. Втората половина на деня е подходяща за романтични срещи, общуване в неформална обстановка с представители на противоположния пол.

Рак – Денят не е лесен, но все пак можете да преодолеете всички препятствия. Бихте могли да свършите много работа, ако не си губите напразно времето с несъществени неща. Чувствате се изпълнени със сила и енергия, така че лесно ще се справите с всяка задача.

Лъв  –  Старайте се да не поемате големи рискове. Ако действате внимателно, ще можете да успеете, но необмислените постъпки няма да доведат до нищо добро. Лошо стечение на обстоятелствата може да ви обърка малко нещата, но може и да ви се размине.

Дева – Имате голяма нужда от технологично „прочистване“. Изключете телефона и всички електронни устройства днес, и стойте далеч от тях колкото е възможно по-дълго. Търсете всичко, което ви носи емоционално удовлетворение.

Везни  –  Днес мнозина ще са настроени да флиртуват, но внимавайте и не преигравайте. Избягвайте агресивните хора и стойте далеч от всякакви враждебни ситуации. Добре е да посетите църква и да запалите свещ за здраве.

Скорпион  –  Не тръгвайте да пазарувате без да сте си направили списък за необходимите покупки и достатъчен бюджет. Не се изкушавайте от примамливи стоки и реклами. Трябва да се съсредоточите повече върху прекарването на време с хора, на които държите.

Скъпи Близнаци, през април доброто настроение и оптимизмът ще се върнат в живота ви
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, през април доброто настроение и оптимизмът ще се върнат в живота ви

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец  –  Не нахлувайте в личното пространство на партньора си и също така пазете своето. Не позволявайте на половинката си да ви доминира, защото това може да доведе до сериозни усложнения в отношенията.

Козирог – Трябва да осъзнаете, че доброто здраве е ключът към щастието и не трябва да продължавате да се отдавате на нездравословни навици. Днес е добър момент да направите някои промени, които могат да ви помогнат да живеете по-добър и здравословен живот.

Водолей  –  Самочувствието ви е сравнително добро, справяте се с всяко ново предизвикателство. Разполагате с достатъчно енергия, за да свършите всичко, което е планирано за този ден. Увеличава се вероятността да се влюбите от пръв поглед.

Риби  –  Срещнете се с близки приятели и се повеселете. Ще откриете, че колкото повече общувате и се забавлявате, толкова повече ще можете да освободите част от натрупаното напрежение, което вероятно дори не осъзнавате, че имате.