Автор
Теодор Муховски

Красива и талантлива: Вижте уникалния танц на Шайло Пит (видео)

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли - Шайло - отново демонстрира своите невероятни и изненадващи си танцови умения в забавно ново видео.

Шайло, която на 27 май ще навърши 18 години, впечатли с изящни движения в свободен стил във видеоклип, споделен от хореографа Лил Келан Картър.

View post on Instagram
 

В клипа тийнейджърката танцува на песента Tanzania на Uncle Waffles и Tony Duardo с участието на Sino Msolo и Boibizza.

Шайло носи потници и огромна тениска, докато показва впечатляващите си движения, а Картър написа: "Движенията ѝ са луди. Благодаря за енергията“.

Танците на Шайло накараха 60-годишния ѝ баща Брад Пит да се разплаче, след като още през 2022 г. тя беше заснета да танцува на Doja Cat's Vegas във видео, публикувано в YouTube от хореографа от Лос Анджелис Хамилтън Евънс.

View post on Instagram
 

Шайло излезе на централната сцена в Millennium Dance Complex в Студио Сити, за да изпълни енергично едноминутно съчетание, докато беше заобиколена от две други момичета.

По-късно Брад заяви: "Това предизвиква сълзи в очите ми“, добавяйки, че дъщеря му е "много красива".

"Не знам откъде го е наследила този талант. Аз съм господин "два леви крака" в тази област.

В друго видео се вижда как потомката на знаменитостите облича черен спортен костюм, докато прави най-добрите си движения на песента About Damn Time на Lizzo, докато останалите от танцовата ѝ трупа я наблюдават.

"Шайло обича да танцува. Тя е много талантлива и от няколко години ходи на тези уроци", казва вътрешен източник пред Us Weekly.

„Тя е намерила и няколко добри приятели чрез общността на танцуващите и всички те са в чат групи и споделят любимите си плейлисти и подобни неща.

Всички учители са много впечатлени от нея и казват, че няма невъзможни неща, а ако иска да премине на следващото ниво - нищо не може да я спре да го направи.

Източникът добавя: "Брад и Анджи са много горди. Те няма да имат нищо против, ако тя реши да стане професионалистка, но в никакъв случай не я притискат.

Видеото се появява на фона на последната битка на Брад и Анджей за тяхната обща винарна.

Срещу Пит е заведено насрещно дело за присвояване на средства от „Шато Миравал“ от компанията, на която бившата му съпруга Джоли се опитва да продаде дяловете си.

Актьорът от "Троя" и 48-годишната звезда от "Злодеида" са въвлечени в ожесточен съдебен спор, съсредоточен около съсобствеността им върху френската винарна на стойност 500 млн. долара, която първоначално закупиха през 2008 г.

А сега Пит е атакуван с контраиск от Tenute del Mondo, след като преди това той съди компанията, твърдейки, че нямат право да получат акциите на Джоли във винарната.

В нови съдебни документи, Tenute подава иск срещу Пит и неговата компания Mondo Bongo, като твърди, че те от години използват „Шато Миравал“ като "лична касичка", за да финансират проектите си.

Един от тези проекти е плувен басейн, използван само от Пит, за който Тенут твърди, че актьорът е похарчил повече от 1 млн. долара за ремонт. Други начинания включват звукозаписно студио, козметична линия и марка джин.

Миналия месец Джоли се нахвърли върху Пит, защото войната им за „Шато Миравал“ стана още по-зловеща, тъй като адвокатите ѝ нарекоха искането му за неразкриване на информация "обидно" само няколко дни след като тя го обвини, че се опитва да я "обезкърви" в продължаващата им ожесточена съдебна битка.

По-рано миналия месец беше съобщено за твърденията на Джоли чрез нейните адвокати: "Въпреки че физическото насилие на Пит над Джоли е започнало много преди пътуването на семейството със самолет от Франция до Лос Анджелис през септември 2016 г., този полет е първият момент, в който той е насочил физическото си насилие и към децата.

DailyMail.com съобщи ексклузивно, че в продължаващата съдебна битка, наречена "войната на розетата", Джоли обвинява "контролиращия" ѝ бивш мъж, че я "източва финансово" чрез продължителната съдебна битка за винарната, която преследва двойката от раздялата им през 2016 г.

Разследването на DailyMail.com разкрива, че връзката на Джоли с Пит далеч не е довела до намаляване на средствата ѝ, а ѝ е помогнала да забогатее с близо 100 млн. долара.

Тези пари са дошли от заеми, издръжка на деца, подаръци и милионите, които е спечелила от продажбата на 50-процентния си дял в имота, който е в основата на спора - Шато Миравал - десет процента, от който са подарък от Пит.

Междувременно, докато войната за продажбата на винарната продължава, през последните месеци Пит постигна няколко юридически победи, включително ключово съдебно решение в Люксембург, което му върна контрола върху награденото лозе на „Шато Миравал“ до провеждането на допълнителни изслушвания.

Миналия месец той постигна още една победа, когато Върховният съд на Лос Анджелис отхвърли твърденията на Джоли, че искът му е "несериозен, злонамерен и е част от проблемен модел".

Бодигардът на Брад Пит потвърди: Анджелина каза на децата им да избягват баща си
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Бодигардът на Брад Пит потвърди: Анджелина каза на децата им да избягват баща си

Автор Ева Григорова