Автор
Теодор Муховски

Уил Смит седна да гледа в обикновено кино “Лоши момчета” - феновете полудяха (ВИДЕО)

Уил Смит не изневери и този път на стила си и напълно неочаквано за всички сюрпризира своите почитатели, след като се появи на обикновена прожекция на новия си филм "Лоши момчета: Всичко или нищо". В началото никой не разпознаваше актьорът, който всъщност изпълняваше една от главните роли във филма.

View post on Instagram
 

Миналият петък актьорът отиде да гледа новата прожекция, като се беше пременил с черна бейзболна шапка и черна медицинска маска. След края на прожекцията, Уил въодушевено каза на хората в киното: "Радостен съм, че ви хареса".

Публиката в салона направо не можеше да повярва на очите си, като Смит беше залят с комплименти за участието му, след което започнаха молбите за селфи с него. Той беше благосклонен и феновете го нападнаха с телефони и прегръдки.

"Това е вид ритуал, който имам, когато излезе нов филм. Често ходя в кината, за да видя реакциите на публиката", призна Уил в Instagram.

Това е първият филм на Смит от две години насам и първи след известния шамар, който заби на водещия комик Крис Рок по време на Оскарите през 2022 г.

View post on Instagram
 

Премиерата на "Лоши момчета: Всичко или нищо" в САЩ и България се състоя миналия петък. До момента филмът е натрупал приходи на стойност 53 милиона долара, което със сигурност му гарантира добри приходи.

Да си припомним, че предишният филм от поредицата, излъчен през 2023 година успя да събере солидната сума от 426 милиона долара.

Уил Смит развил много странна реакция към секса
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Уил Смит развил много странна реакция към секса

Автор Ива Петрова