Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви - заемете се с организацията на текущите дела, Водолеи - избягвайте клюките в офиса

Денят носи не малко предизвикателства. Бъдете готови за бързи решения. Неприемливо е да сте пасивни и мързеливи.

Овен – Има някои неща, които ви безпокоят, но днес ще можете да намерите някои креативни решения с помощта и подкрепата на близък човек. Запазете спокойствие и това ще ви помогне да избегнете излишна конфронтация с хората около вас.

Телец – Има някои неща в живота ви, които не са съвсем задоволителни, но ако седите със скръстени ръце, няма да стигнете до никъде с такова отношение. Вземете всичко под свой контрол, но не поемайте много големи рискове, за да не загубите почва под краката си.

Близнаци – Напрежението между вас и партньорът ви може да възникне от някакво дребно недоразумение или грешно казана дума. Не забравяйте, че когато става въпрос за партньорство, за постигане на споразумение са необходими двама, не си прехвърляйте вината един на друг.

Рак – Притеснението, че не можете да постигнете това, за което копнеете, може да ви накара да се почувствате дискомфортно. Разрушете всички бариери, които ви ограничават и ви пречат да бъдете себе си.

Снимка: Freepik
Снимка: Freepik

Лъв – Можете да постигнете много днес, но трябва да действате бързо. Така че не се опитвайте да отлагате нищо. Колкото по-скоро предприемете важните неща, толкова по-лесно ще бъде постигането на желаните резултати.

Дева – Заемете се с организацията на текущите дела и подхождайте към обстоятелствата по философски. Не се притеснявайте, ако се окаже, че не можете да изпълните всичко, което е било планирано. В някои моменти може да срещнете трудности, но това няма да ви откаже.

Везни – Днес ще бъде трудно да се придържате към плануваното за деня, защото неочаквано може да излезе нещо много важно или сами да решите да промените плановете си. Денят не е благоприятен за започване на рисковани дела и въпроси.

Скорпион – Не се препоръчва бърза работа. Опитайте се да изпълнявате задълженията си бавно, но точно, за предпочитане с предварително разработен план за действие. Днес ще бъдете много упорити и няма да позволите на никого да ви дава инструкции.

Риби, през юли ще ви се случи нещо много красиво
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, през юли ще ви се случи нещо много красиво

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Хубаво е да си дадете сметка и да се запитате как се справяте със ситуациите. Може да се наложи да бъдете по-напористи, за да постигнете това, което искате, а не да отстъпвате. Планетите са на ваша страна и можете да постигнете много с повече постоянство.

Козирог – Ползотворен ден, който позволява да се постигнат отлични резултати в много случаи. Вие сте в състояние да се справите с решаване на вашите собствени проблеми, както и да помогнете на другите, които са в затруднено положение.

Водолей – В професионалния сектор избягвайте клюките и конкуренцията! Денят крие подводни камъни за отношенията ви. Може да влезете в конфликт с човек от приятелската ви среда и трябва да бъдете много внимателни в думите си, за да не предизвикате окончателен разрив.

Риби – Добре е да се съсредоточите върху семейните въпроси. Старайте се да поддържате приятелски отношения с близките си, за да избегнете конфликти. Именно нещо дребно може да се превърне в ябълката на раздора.