Автор
Кристина Кирова

Хидратирай, грижи се и обичай тялото си: Формулата, която ще обърне целия ти свят

Ние, дамите, всеки ден се изправяме пред предизвикателството да правим нещо забележимо, голямо, дори революционно и в същото време да бъдем все така свежи, нежни и ухаещи на увереност. Всяка сутрин искаме да направим повече за семейството, за света, а в същото време и ние имаме нужда от повече. Dove знае това и за пореден път ти дава точното „повече“, което ти и кожата ти заслужавате да имате.

Истината е, че макар и светът да се върти на високи обороти, а ти да си в надпревара с него, няма нужда да забавяш темпото или да се променяш, за да се почувстваш добре в кожата си. Това, което дължиш на себе си и тялото си, е любов и грижа. Да застанеш пред огледалото и гордо да приемеш всеки детайл, точно такъв какъвто е. Да усетиш, че наистина няма нищо по-красиво от това да бъдеш ти.

Това е пътят към женствеността, която никой не може да ти отнеме, към красотата. А сега да си поговорим за грижата и формулата, която ще преобърне целия ти свят:

Помни – да посрещнеш или изпратиш деня с любов към себе си и кожата си е основополагащо в усещането ти за света и самата теб. Хидратирай я нежно, усети онази мекота, която наистина те кара да се чувстваш жена. Твоят нов верен помощник в ритуала е Dove Advanced Care, който с революционната си формула, ти дава онова повече, което споменахме преди малко. 6 силни дами, които поставят грижата и хидратацията на първо място в своя ритуал, посланици на бранда, вече изпитаха революционната формула на новата серия душ гелове Advanced Care. Богдана Пеева, Пламена Велкова, Ивана Александрова, Илияна Дадарова, Мари Константин и Елена Сергова се събраха за вдъхновяваща фотосесия, по време на която споделиха за пътя им към приемане на тялото си, усещането за обич и грижа, което започва под кожата ни и съвършенството, което светът вижда в нас.

Ето какво сподели всяка от тях:

Повече хидратация, повече нежност, повече внимание специално към нуждата, точно на твоята кожа. Новата серия душ гелове Dove Advanced Care е без аналог и е на сто процента съобразена с търсенето на потребителите – да получават повече без повече усилия. За да предоставят най-добрата грижа за всеки, Dove проведоха потребителско проучване относно нуждите и очакванията.

Резултатите показват, че потребителите се делят на две категории – такива, които получават достатъчно от продуктите, които използват до момента и такива, които искат повече грижа. Затова и Dove предлага на пазара две формули:

Базовата, добре позната формула без SLES сулфати, която подхранва и почиства кожата в дълбочина, като я оставя мека и нежна още след първия душ;

Advanced Care, която осигурява 24-часова хидратация, мекота и оставя кожата, като след нанесен лосион. Продуктите и от двете формули предлагат богат избор от аромати, които допълват магията на ритуала. За да подчертае разликата в двете формули – Dove предлага душ геловете в различни визии и бутилки, които са със 100% рециклирана опаковка и 98% Биоразградима формула. Защото когато се грижиш за себе си, се грижиш и за планетата.

(в материала има продуктово позициониране)