Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви - отдайте се на спокойни занимания, Риби - дайте воля на емоциите

Приемайте щедрите дарове на Вселената, не ги отказвайте! Дори сега да не осъзнавате някои неща, по-късно ще разберете, че това е било за добро.

Овен – Днес трудно ще може да се установи конструктивен диалог в семейството, затова се уединете или си намерете някоя друга работа. Денят ще бъде добър в началото, въпреки че може да стане малко напрегнат по-късно.

Телец – Понякога дори най-близките ви разбират неправилно, възникват недоразумения и двусмислени ситуации. В такъв момент е по-добре да не насилвате нещата, а да им позволите да се развиват постепенно и естествено.

Близнаци – Изглежда, че сте достигнали точката, от която няма връщане назад. Промяната е единственото решение на проблемите, с които се сблъсквате. Импулсивността ви ще трябва да бъде контролирана. Бъдете по-търпеливи.

Рак – Може да се чувствате леко отпаднали в последно време, с ниско ниво на енергия, ентусиазъм и воля. Не се страхувайте, всичко това е на път да се промени. Постепенно ще започнете да ставате по-енергични и по-активни.

Freepik

Лъв – Денят на новолунието е напрегнат за вас, така че внимавайте да не създавате твърде много отрицателно вълнение в отношенията си. Очевидно любовният ви живот не ви носи толкова спокойствие, колкото преди.

Дева – Днес сте повече предразположени към спокойните занимания и удоволствия. Решете какво точно искате да правите и му се отдайте изцяло. Необходимо е да обедините в себе си трезвия разум и желанието за обновление.

Везни – Днешният ден може да сте по-склонни да вземате ирационални решения. Не правете нищо, за което после може да съжалявате. Трябва да се съсредоточите повече върху себе си. Може да разчитате и на подкрепата на близки хора.

Скорпион – Днес астралната ситуация показва, че трудно ще можете да контролирате емоциите си. Внимавайте къде стъпвате, защото всичко около вас е като едно минирано поле, където всеки момент може да настъпите някоя невидима мина.

Скъпи Везни, през юли трудностите се премахват
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Везни, през юли трудностите се премахват

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Не се впускайте в активни действия. По-добре е да посветите деня на тихо съзерцание или спокойни занимания. Като споделите чувствата си със специален и близък човек, ще постигнете по-голяма удовлетвореност.

Козирог – Може да срещнете някои предизвикателства през деня, а някои от тях може да са по-сложни, отколкото изглеждат на пръв поглед. Ще трябва да се мобилизирате по образцов начин, за да избегнете ескалацията на конфликти.

Водолей – Не сте от онези, които се задоволяват с по-малко, когато знаете, че можете да получите повече, но ще осъзнаете, че има моменти, когато е по-добре да изчакате обстоятелствата около вас да се променят, преди да действате. Усмирете импулсите си.

Риби – Вероятно чувствате известна нужда да насочите в нова посока живота си и сега може да е настъпил този момент да го направите. Решенията, които вземете сега, ще бъдат правилните. Дайте воля на емоциите си без страх.