Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Слънце секстил Уран – идеално време за търсене на нови възможности

На 18 юли Слънцето сключва хармоничен аспект секстил с Уран. Слънцето в астрологията представлява нашия външен вид, съзнание и нашето его. Когато Уран влезе в аспект със Слънцето, той действа като будилник. Хармоничното съчетание между Слънце и Уран оказва влияние върху коронната част на главния мозък, коронната чакра, където са разположени творческите способности, чрез които човек възприема, усвоява и проявява висшите идеи, идващи от света на Мъдростта.

Нуждата от независимост става по-интензивна сега. Мнозина ще намерят сили да се откъснат от връзки или ситуации, които са били важни досега за тях. Секстилът е мек аспект и обикновено притокът на уранови енергии не се оказва особено разстройващ.

Този аспект носи приятни изненади, неочаквани и вълнуващи срещи. Добър момент да се опита нещо ново, интересно, вълнуващо. Креативността се повишава и желанието да се изрази приятната и хубава страна на личността. Слънцето в добър аспект към Уран ни напомня, че креативността и оригиналността са ключови съставки за успеха на всяко начинание или бизнес. Определете какво ви прави уникални и го развийте. Възникват нови интереси.

Слънцето в Рак ни кани да осъзнаем емоциите си и когато е в добър аспект с Уран, това ни помага да ги изразяваме по-леко, съответно действа на терапевтично ниво.

Благоприятно за общуване и групови дейности. Любопитството и изобретателността позволяват да се правят нови открития. Научните, електронните и интернет теми могат да събудят интереса. Отлично време за занимания с астрология, хюман дизайн и други подобни, както и за социални контакти, присъединяване към групи и организации, по-специално хуманитарни, изследователски, езотерични, астрологични.

Може да ви е трудно да се придържате към рутината. Ще се почувствате енергични и ентусиазирани да се освободите от ограничаващите влияния и всичко, което е ограничавало способността ви да изразите своята автентичност.

Тези 3 зодии ще ударят джакпота до края на юли
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Тези 3 зодии ще ударят джакпота до края на юли

Автор Евелин Попадийна

Когато транзитното Слънце образува секстилен аспект с Уран, енергията на тези дни е идеална за търсене на нови възможности. Време е да прегърнете промени и иновации в структурите на живота си.

Аспектът между Слънце и Уран съвпада с 13 лунен ден, като преобладаващ за деня, който е магически ден. Добре е да се четат книги, да се получава нова информация, да се търси и усвоява мистично знание. Символите в сънищата през този период носят в себе си ключ към дълбоко подсъзнателни процеси. При правилно тълкуване могат да покажат пътя на човек, който може да извърви без проблеми.