Автор
Антония Михайлова

Идилия: Кралица Рания в ролята на баба-мечта с внучката Иман (снимки)

Броени дни след като кралицата на Йордания – Рания, пое за първи път в обятията си новородената си внучка Иман, щастливата баба сподели за първи път снимка с нея от лоното на дома си.

На кадъра кралицата се е настанила удобно на канапе с бебето в ръце, а компания до нея ѝ прави съпругът ѝ – крал Абдула.

View post on Instagram
 

Това е поредната снимка с внучката, която кралското семейство на Йордания споделя с последователите си в Инстаграм. Първите трогателни кадри бяха публикувани още ден след раждането на Иман бинт Ал-Хюсеин, която се появи на бял свят на 3 август.

Момиченцето е дъщеря на принц Хюсеин и съпругата му принцеса Раджуа. Умилителните фотоси са от посещението на семейството в клиниката, когато кралят и кралицата на Йордания поздравиха публично своя син и снаха за първородната им рожба.

View post on Instagram
 
Ето как е изглеждала красивата кралица на Йордания преди пластичните операции (снимки)
ЗДРАВЕ
Автор Ева Григорова

Ето как е изглеждала красивата кралица на Йордания преди пластичните операции (снимки)

Автор Ева Григорова

Към непринудения кадър, който Рания публикува вчера в Инстаграм, тя написа: „Толкова много сладост в моите ръце“. Снимката мълниеносно събра стотици хиляди харесвания.

Заслужава си да се отбележи, че снимката е специална, тъй като показва две от най-важните и влиятелни кралски особи в една абсолютно различна светлина и обстановка, нямаща нищо общо с церемониалните публични прояви на двойката. Тук те са просто баба и дядо, радващи се на първото си внуче, приветсвайки с радост и възхита заедно чудото на новия живот.

View post on Instagram