Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни - бъдете постоянни, Скорпиони - говорете спокойно за нещата, които ви притесняват

Критичен ден във всяко отношение. Ден на сривове. Нежелателно е да сте на многолюдни места.

Овен – Помислете внимателно за някои от вашите ходове, ще бъдете непостоянни. Склонни сте бързо да губите търпение. Поради липса на самоконтрол можете да се втурнете към повърхностни постъпки. Не е изключено тази седмица да се влюбите от пръв поглед, да подновите връзка от миналото или да се отдадете на интригуващ флирт.

Телец – Съсредоточете енергията си върху това, което е най-важно за вас. Ще получите комплименти от други хора, но и похвали от шефове за умело свършена задача. Партньорът ще прояви инициатива, с което ще ви изненада приятно.

Близнаци – Влиянието на Луната увеличава нуждата ви от общуване и по-разнообразен начин на живот. Знаете как да превърнете свободното си време в приятна и активна почивка. Подчертани са контактите с приятели и роднини, както и любовните планове.

Рак – Малко неща ще могат да ви зарадват или да ви извадят от летаргия. Ще стоите настрана и ще предпочитате да прекарвате времето си в мислене или четене. Богатият вътрешен живот диктува нуждата от уединение и релаксация, така че си позволете да го направите.

Лъв – Доброто влияние на Марс от знака Близнаци ще ви осигури енергия и добро настроение. Насилете се да излезете, защото излизането с приятели и познати ще отвори вратата към забравен свят на забавления.

Дева – Безпокойството ще ви принуди да бъдете неумерено активни, така че се пазете от по-голямо изтощение. Ще бъдете недоволни от някого или от нещо. Въпреки че настроението ще бъде временно, ако не внимавате, можете да обидите тези, които обичате най-много.

Везни – Преди да посегнете към портфейла си, помислете дали имате нужда от това, което купувате. По-добре е да се откажете, отколкото да съжалявате за безразсъдството по-късно. Отървете се от излишната енергия, в противен случай ще станете нервни.

Скорпион – Не решавайте постоянно проблемите на други хора, време е да се занимавате повече със своите. Не очаквайте любовните проблеми да се оправят сами. Спокойно говорете за това, което ви притеснява. Ще видите, че дори малка стъпка е достатъчна за подобрение.

Везни, през септември бъдете отворени за промяна
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, през септември бъдете отворени за промяна

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Ще бъдете изпълнени с оптимизъм. Другите ще бъдат привлечени от вашата положителна енергия. Много интимен разговор ще допринесе за емоционално сближаване с някого. Пазете се от прибързаност в действията и прибързани решения.

Козирог – Всички разумни и обосновани усилия в областта на работата, кариерата и социалното положение ще имат по-голям шанс за успех. Може би трябва да обедините усилията си с някого, за да постигнете целите си. Ваш близък се нуждае от вашата подкрепа или напътствие.

Водолей – Енергията ви е насочена към рутинни задачи, но все пак ще намерите време за отдих, любими хобита. Връзката с партньора ви ще бъде отлична - ще се допълвате и разбирате перфектно. Опитайте се да държите любопитните далеч от интимността си и не се доверявайте.

Риби – Ще имате много работа за вършене през деня, така че ще бъде трудно да избегнете умората. Пестете енергията си и правете само това, което наистина ви интересува. На работното място внимавайте какво казвате, на кого имате доверие и с кого работите.