Автор
Елена Ангелова

Момичета, ето защо никога не трябва да тичате след мъж

В момента активно ли търсите мъж и връзка? Спрете се... А може би той сам ще се появи?

Междувременно намерете си нещо по-интересно за правене... Една от най-плачевните гледки е дама в активно търсене на мъж. Прилича на хрътка, която души следите. Гърбът ѝ е издут, лапите ѝ са в мазоли, в ъгълчетата на устата ѝ има пяна. А главата ѝ цяла анкета, в очите ѝ – скенер. И нечовешко напрежение в тялото. В резултат на това тя допуска грешка след грешка.

Търсенето е прерогатив на мъжете

Първо, поради бързането и напрежението, окото се замъглява и основното не може да се види. Второ, тя губи себе си, защото, след като е била на десетки срещи, се превръща от романтична млада дама в закоравяла кадровичка. Тя вече не се притеснява, не е срамежлива и не изпуска приборите си. Тя не се вслушва в себе си и в чувствата си, защото следващият кандидат чука зад вратата. Освен това губи много ценно време, емоции и енергия.

За по-нагледно, нека си представим двор с дузина кокошки и самонадеян петел. Само този път кокошките носачки ще поемат инициативата. Те трудно се катерят по оградата, драскат по оградата, опитват се да изпеят песен, която не е тяхна, „тъпчат“ се на опашка след петльо и се бият с кокошките на съседите.

Опасно ли е прилошаването след оргазъм?
ЗДРАВЕ
Автор Ива Петрова

Опасно ли е прилошаването след оргазъм?

Автор Ива Петрова

Съгласете се, това е доста неприятна гледка

Един известен мъж, навършил четиридесет години, реши да се ожени и се обърна към въпроса за брака с цялата възможна сериозност. Той канеше жените, които харесваше и ги проучваше чрез сложен въпросник. Тестваше ги като дънна платка или като кола, преди покупката. Интересува се от книгите, които са прочели през изминалата седмица и през годината. Поправяше ударението в думата "лате". Следеше им маниера на сядане на масата. Следеше за навика им да хапят устни, като Анастасия от „Петдесет нюанса“. Щом някоя нещастница спомене как е „като цяло“, той веднага се нахвърля: „За каква сметка става дума, кой я води тази сметка?“

Признавам си честно, аз също присъствах на такова „интервюто“ и дори стигнах до втори кръг, получавайки честта на втора среща. За щастие се провалих на „изпита“, но благодарение на този провал успях да видя отстрани как изглежда жена, която търси мъж по подобен начин.

Гуруто Сатя Дас твърди, че едно момиче във връзка трябва да бъде „пасивно“, тъй като активният интерес на жената провокира пасивния интерес на мъжа

Тя трябва да бъде активна в работата или в спорта. А най-добре да търси лисички или бели трюфели. Дарителите, инструкторите по кормуване или дрехите са модерни само тази година. Можете да търсите центъра на кръга, векторни координати, върхът на параболата, любим бизнес, инвеститор за проект или звездата Сириус, изгубен куфар и бивни на мамут.

Но не и човек. Не си струва. Търсенето е прерогатив на мъжете. Той сам ще дойде рано или късно. На крака или на колела. Със своята инициативност и „подвизи“. Със своите чувства, намерения или брачна халка.

Автор: Ирина Говоруха, econet