Септември ще сбъдне ваша мечта! Очакват ви радост, емоционално удовлетворение и физическо проявление на вашите желания. Бъдете благодарни за това, което сте постигнали и оценявайте благословиите, които имате. Време е да се порадвате на дълбоко и искрено лично щастие. Насладете се на емоционалното богатство, което сте създали и отделяйте повече време за всички преживявания и взаимоотношения, които осмислят живота ви.

Месецът ви носи емоционална дълбочина, подхранваща и грижовна енергия и интуитивна мъдрост. Ще бъдете емпатични, състрадателни и дълбоко свързани с нуждите и чувствата на себе си и на близките до вас. Лесно ще оказвате подкрепа и помощ на другите. Пренесете тази добра и чиста енергия в ежедневието си и тя ще отвори много врати и възможности пред вас. Бъдете емоционално достъпни за околните и се съсредоточете върху изцеление, грижа и любов към себе си и другите. Може да се окажете силно привлечени от творчески занимания или артистични прояви, които още повече ще ви помогнат да изразите емоционалната си дълбочина през този месец.

Септемврийски тароскоп за зодия Дева
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за зодия Дева

Автор Мира Маринова

Взаимоотношенията и дълбоките връзки ще бъдат на преден план за вас през септември. Хармония ще цари в личния ви живот. Обвързаните от вас ще вземат важни решения и избори, които ще внесат уют и топлина и ще задълбочат връзката с любимия човек. Ще укрепите съюза си и ще се радвате на романтични мигове в компанията на своята половинка. Необвързаните ще имат възможността да срещнат потенциал за пламенна любов и човек, с когото да изградят здрава основа за прекрасно партньорство. Тези от вас, които не търсят любов, ще се радват на искрени и споделени приятелства. Сега е време за изграждане и укрепване на важните връзки в живота ви, което ще подпомогне вътрешната и външната ви хармония.

Този месец ви е приготвил само хубави изненади и дарове. Сред тях попадат умствена яснота и отдалечаване от бурните времена към по-спокойни и плавни води. Предстои ви пътешествие. Независимо дали е физическо, емоционално или интелектуално, ще оставите трудностите зад гърба си и най-накрая ще намерите мир и спокойствие. Дистанцирайте се максимално от проблемите на миналото и посрещнете важните прозрения, които идват по пътя ви. Време е да се освободите от стреса и тежестите и да се фокусирате върху съзнателно и целеустремено движение напред. Всички емоционални битки ще приключат и ще дадат път на хармонията, която идва с прехода. Насочвате се към по-ясна, по-балансирана и мирна фаза от живота.