Септември ви носи прилив на ентусиазъм, амбиция и огнена енергия. С тях ще дойде огромна мотивация за задвижване на вашите лични проекти или амбиции. Ще бъдете смели и проактивни, ще действате бързо и уверено и ще сте водени от желание за скоростно постигане на вашите цели. През този месец ще се чувствате енергични, креативни и готови да заявите себе си без капчица колебание. Внимавайте с тази ваша смелост, защото може да прерасне в импулсивност и да ви създаде проблеми. Не сте недосегаеми, така че гледайте да не прекалявате със самоувереността си. Също така контролирайте силния си порив, за да не се преработите и изтощите. Насочете импулсите си към нещо продуктивно и перспективно, като си оставете време и за почивка.

Този месец бележи край на голям житейски цикъл и поставя ново и красиво начало за вас. Нещо в живота ви се е въртяло в порочен кръг досега, независимо дали е личен проект, връзка или фаза на развитие. Най-накрая ще излезете от тази главоблъсканица. Този край ще ви донесе завършеност и усещане за цялост след дългото лутане. Време е да погледнете назад, да видите какво сте постигнали, да вземете научените уроци със себе си и да се подготвите за следващата фаза. Направете крачка към вашето личностно израстване и приветствайте всичко, което се задава на хоризонта.

Септемврийски тароскоп за зодия Везни
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за зодия Везни

Автор Мира Маринова

През септември ви грози опасност от конфликт, борба и конкуренция. Независимо дали е вътрешна или външна битка, ще си имате работа със сериозен сблъсък на енергии. Може да срещнете предизвикателство във вашата работна среда, творчески разногласия с половинката или лични борби с близки до вас хора. Може и да се изправите срещу себе си и този вътрешен конфликт да накара различни аспекти от вас да се борят за надмощие. Това ще ви натовари и ще създаде напрежение в комуникацията ви с другите. Голяма част от проблемите ще се дължат на това, че сте изморени и жонглирате с твърде много ангажименти и отговорности. Стресът често води до недоразумения и объркване. Търсете яснота и хармония във всяка конфликтна ситуация.

Този месец ще ви освободи от ограниченията, вредните навици и ще ви срещне с най-големите ви страхове. Време е да преборите демоните си, да счупите оковите и да премахнете от живота си всичко, което ви дърпа назад. Нещата или хората, които пречат на растежа ви, са крайно ненужни и ще се наложи да се лишите от тях. Загърбете саморазрушителното поведение и токсичните взаимоотношения, за да отворите път за нещо ново и красиво.

@woman.bg Скорпиони, време ви е за трансформация, смелост и действие 🎬♏️ #taroskop #тароскоп #scorpio #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ Idyllic jazz bossa nova with piano and guitar(1298871) - TAKANORI ONDA