Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Везни, през октомври съберете смелост и вземете нещата в ръцете си

Скъпи Везни, през октомври лесно ще превключвате от песимизъм към идеализъм и обратното, което е нещо типично за вас. Вие търсите баланс и хармония както в мислите си, така и във вътрешното си аз, и с непосредственото ви обкръжение. Това, което може да наруши малко този баланс, е Марс в Рак. Още известно време може да изпитате вътрешен стрес и негативни емоции. Ако смятате, че другите хора са твърде нечестни, може да сте в състояние да поставите граници и да ги избягвате.

Време е да съберете смелост и да вземете нещата в ръцете си! Трудно ви е понякога да разберете какво наистина искате дълбоко в себе си. Жалко, защото очевидно притежавате неоспорими качества, които ще трябва да се научите да използвате по-разумно в бъдеще. Главата ви е пълна с идеи, но страховете ви често ви пречат да ги изразите или започнете. Поради това понякога възниква известно разочарование.

В живота не всички промени са добри за предприемане. Участвайте само в добрите битки. Що се отнася до парите, трябва да се внимава повече, за да избегнете харченето за нещо, което не си струва цената. Венера е в Скорпион във втория ви дом на финансите до 17 октомври, което означава, че ще пазарувате малко повече от обикновено. Освен това ще ви бъде по-лесно да привличате материални неща и пари.

Изпробвайте силата си на съблазняване и очаквайте включване от отсрещната страна. Звездите ви насърчават да изследвате полето на новите възможности и да оставите комфорта на рутината за известно време. Винаги има време да се върнете обратно в пашкула си. Не бихте могли да дадете най-доброто от себе си, когато постоянно сте изложени на едни и същи условия.

Деви, октомври ви носи нова любов
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, октомври ви носи нова любов

Автор Астролог - Ивелина Пенчева