Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Скорпиони, звездите през октомври предвещават отличен климат на удовлетворение и просперитет

Скъпи Скорпиони, звездите през октомври предвещават отличен климат на удовлетворение, награди, радост, просперитет! Добро време за започване на нови проекти. Предстои доста благоприятно време - добро за печелене на пари, добро за напредък, добро за нови сътрудничества и работни места/проекти. Ще вложите сърцето си в работата си и няма шанс това да не ви се отрази положително. Сега можете да започнете планове, които чакате от известно време.

Венера, която преминава през вашия първи дом до 17 октомври, ви придава допълнителна доза чар и харизма. Това означава, че имате известен чар, на който другите трудно могат да устоят, но по-важното е, че сте доволни от себе си и външния си вид. Това е моментът да харчите пари за нов гардероб и в някои случаи за кремове и грим. Марс в осмия ви дом ще ви подтиква да се впускате във флиртове и да съблазнявате. Намирате се в период, в който сте особено социално активни, но и когато лесно припламват искрите на любовта и страстта. През месеца навлизате в горещата любовна „зона“, която тепърва ще става все по-гореща и интензивна.

Първите две десетдневки може да бъдат доста напрегнати, като период на въпроси, съмнения, самоанализ, ретроспекция. Помирете се с миналото си и го пуснете. Почивайте повече през тези дни, спете достатъчно, избягвайте големи натоварвания! След 22 октомври Слънцето влиза във вашия първи дом и поставя началото на нов личен цикъл, в който все още имате шанса да се преродите и да покажете на света новата версия на себе си. Транзитът ще бъде идеален за подреждане на живота ви, подреждане на приятелствата ви. Юпитер ще ви е като трамплин в кризите и защита при изпитания. Можете да станете по-устойчиви, издръжливи.

Скъпи Везни, през октомври съберете смелост и вземете нещата в ръцете си
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Везни, през октомври съберете смелост и вземете нещата в ръцете си

Автор Астролог - Ивелина Пенчева