Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, октомври ви носи финансов подем, любовни изненади и повече свобода

Скъпи Стрелци, през октомври ще бъдете достатъчно енергични и спортни, но в същото време епикурейски настроени и спокойни! По-добро време от миналия период - вече няма да има толкова много стрес, нервност и източване на енергия. Можете да намерите начин да се насладите и да се отпуснете.

Периодът е добър за открояване, за активизиране на амбиции, за някакъв бизнес пробив. Разбира се, не очаквайте нищо от това да се случи от само себе си, трябва да сте максимално отговорни, отдадени и пробивни в бизнес ежедневието.

Ако вашата работа или работно място вече не ви удовлетворява, сега е възможно да направите разрез и да потърсите нещо, което ви подхожда повече. През втората половина на месеца са много възможни напредък, по-силни финансови придобивки и промени, които ви харесват.

Преминаването на Слънцето във Везни до 22-ри октомври предвещава период на подновена енергия, оптимизъм, радост и отлични спортни или творчески изпълнения! Умът ви ще бъде подмладен, моралът ви ще се повиши, а тялото ви ще бъде силно и издръжливо!

Скъпи Скорпиони, звездите през октомври предвещават отличен климат на удовлетворение и просперитет
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Скорпиони, звездите през октомври предвещават отличен климат на удовлетворение и просперитет

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Социалните вибрации идват от Венера, когато премине във вашия знак от 17 октомври, което подобрява взаимоотношенията ви благодарение на по-високите социални умения през голяма част от месеца. Ще бъде необходимо вие и вашият партньор да се научите да оставяте проблемите и трудностите на ежедневието някъде настрана и да не им позволявате да влияят на връзката ви.

Някои двойки може да решат да предприемат по-сериозни стъпки в отношенията си точно в този период. Движение, забавления, излизания и дори пътувания ще бележат по-голямата част от месеца и силни възможности за флирт ще бъдат вплетени във всичко това..., но и повече от това.