Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Риби, октомври отваря нова трансформираща глава в живота ви

Скъпи Риби, октомври отваря нова трансформираща глава в живота ви. Анализирайте честно дали вашите амбиции са оправдани и дали сте готови да положите необходимите усилия, за да постигнете това, което искате.

Марс, управител на втория ви дом (спечелени пари, ресурси и лични ценности), чрез планетарните аспекти, които формира по време на транзита си през Рак, предполага, че парите са тема на интерес и загриженост през октомври. Възможно е да бъдете поканени да присъствате на семейни или социални събирания, които не можете да избегнете и това ви принуждава да правите допълнителни разходи.

Здравословното състояние като цяло не е лошо, но могат да се появят леки оплаквания, свързани с дихателните пътища и стомаха. Марс в тригон към вашия знак ще укрепи вашата енергия, вашата физическа, умствена и емоционална устойчивост. Този аспект може да има положително въздействие върху лечението, възстановяването,  положителното настроение. Абсолютно трябва да сложите край на един хаотичен период, неподреден откъм хранене, спане, грижи за  себе си или друго. Един важен съвет към всички Риби: би било добре да избягвате тъмни или безлюдни места, ако сте сами или ако е много късно.

Емоционалната ситуация може да бъде доста интересна, пълна с изненади от всякакъв вид. Някои двойки обаче са изправени и пред сериозни решения – както свързани с планиране на потомство, така и свързани със съвместен живот, брак. За свободните Риби  – предстои ви интензивен емоционален месец, в който може да започнете любовни истории, които могат да бъдат много сериозни и продължителни, особено през първата половина на месеца. Може да се окажете привлечени да изследвате нови измерения на интимността, да се стремите да разберете и да се свържете с партньора си на по-дълбоко ниво.

Стрелци, октомври ви носи финансов подем, любовни изненади и повече свобода
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, октомври ви носи финансов подем, любовни изненади и повече свобода

Автор Астролог - Ивелина Пенчева