Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Козирози, октомври е време да се справите с всички дисбаланси

Скъпи Козирози, октомври се разгръща пред вас като преобразяващ месец, канейки ви да се насладите на пейзаж от емоционална дълбочина и себеоткриване. Слънчевото затъмнение в началото на месеца се провежда във вашия X дом (кариера, амбиции, социално-професионална репутация) и може да има мотивиращ ефект за вас, вдъхновявайки ви да действате. През този месец може да се окажете заинтересовани да разширите хоризонтите си, независимо дали чрез пътуване, интелектуални занимания или духовно изследване. Време е да се справите с всички дисбаланси и да направите корекции, които позволяват както професионален успех, така и лична реализация.

Макар и доста натоварваща да е работата ви, трябва да се признае, че октомври ще бъде доста успешен за вас. Вие не сте от хората, които бягат от отговорности. Време е да си поставите по-реалистични и прагматични приоритети. Напълно възможни са повишения, смяна на работното място, както и финансови облаги. Финансите са както най-силната, така и най-слабата ви страна.

Нервността ще е леко повишена, възможни са проблеми със стомаха, както и леки здравословни проблеми. Бъдете сред природата възможно най-често, намерете начин да релаксирате.

Необходими са повече мъдрост и търпение в партньорските отношения. Въпреки че като цяло ще се разбирате доста добре, ще има ситуации, които могат да предизвикат безпокойство, нервност или в които ще ви е трудно да постигнете компромис. Няма да има някакви големи проблеми или трудни теми за решаване, по-скоро ще има малки неща, над които можете да зациклите, особено ако не сте готови да се чуете по правилния начин и да се адаптирате. Може би е време да обсъдите бъдещите си цели и стремежи, като намерите начини да съгласувате споделените си визии. За необвързаните - някои хора, които се навъртат около вас, ще ви бъдат интересни, но не толкова, че да мислите за сериозна връзка.

Стрелци, октомври ви носи финансов подем, любовни изненади и повече свобода
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, октомври ви носи финансов подем, любовни изненади и повече свобода

Автор Астролог - Ивелина Пенчева