Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Водолеи, месец октомври обещава да бъде динамичен

Скъпи Водолеи, месец октомври обещава да бъде динамичен на ниво взаимоотношения и на ниво лична трансформация.  Взаимодействието с колеги и сътрудници ще бъде полезно за всички и ще ви отвори нови врати, нови възможности да продължите напред и да се учите.

През целия октомври Марс активира вашия VI-ти дом (работа и здраве), поради което ви се препоръчва да се въоръжите с търпение и спокойствие, защото е възможно да имате много за решаване както на работа, така и у дома. Благодарение на тригона на Юпитер към вашето натално Слънце се очаква да сте в добро, оптимистично настроение. Ако напоследък сте пренебрегвали някои важни въпроси, време е да се върнете към реалността, когато Юпитер започва своя ретрограден ход след 9 октомври.

Възможно е неочаквани събития да ви подтикнат да мобилизирате уменията си за съпротива и оцеляване и впоследствие да станете по-упорити и борбени от преди. Изведнъж можете също да промените начина си на живот, да опитате нови преживявания. Има шанс да бъдете забелязани от правилните хора.

До средата на месеца Венера в Скорпион, вдъхва във взаимоотношенията ви усещане за драма и страст. Тази енергия ви кани да изследвате дълбините на вашите емоционални връзки, като ви насърчава да се обърнете към всички неизказани чувства или скрити желания. Квадратурите между Венера в Скорпион, Уран в Телец и вашия знак предвещават бурен период, риск от непропорционални реакции, липса на такт или дори паралелни връзки, изневяра, двойствен живот. През октомври звездите изискват от вас да смесите естествената си склонност към независимост с по-дълбок, по-практичен подход към любовта, прегръщайки както вълнението от новите връзки, така и внимателното усъвършенстване на съществуващите.

Скъпи Риби, октомври отваря нова трансформираща глава в живота ви
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Риби, октомври отваря нова трансформираща глава в живота ви

Автор Астролог - Ивелина Пенчева