Автор
Евелин Попадийна

Най-точният седмичен любовен хороскоп

Седмицата ви носи възможности за щастие и много специални моменти. Използвайте енергията на планетите за подобряване на взаимоотношенията.

Овен
През новата седмица нуждата ви от сигурност, комфорт и щастие е голяма. Уверете се, че съобщавате на партньора си своите нужди и се опитайте заедно да намерите начини да ги удовлетворите.

Телец
Можете да планирате авантюристични пътувания с партньора си, които ще бъдат уникално преживяване. Енергията е подходяща за укрепване на връзката с партньора ви и преминаване на следващото ниво.

Близнаци
Сега е моментът да се замислите какво искате от една връзка и как съществуващата връзка може да отговори на тези желания. Отделете известно време, за да прецените дали получавате емоционалните и физическите нужди, които заслужавате.

Рак
През тази седмица семейството ви ще окаже влияние върху любовния ви живот. Техният опит може да ви донесе нови перспективи за романтичните ви отношения и да ви помогне да се справите с емоционални проблеми.

Лъв
Подходящ момент да общувате с нови хора или да потърсите потенциален романтичен партньор. Опитайте се тази седмица да бъде по-фокусирани върху разговорите и начините да се сближите емоционално с хората, на които се възхищавате.

Дева
През тази седмица можете да разработите големи, но осъществими планове за любовния си живот. Вървите по правилния път, преследвайки мечтите си, като същевременно държите краката си здраво стъпили на земята.

Везни
Ако през тази седмица сте се опитвали да привлечете нечие внимание, ще се радвате да разберете, че Вселената ви подкрепя. Любовта се подрежда от късмета и затова имате шанс да направите впечатление, което ще остане трайно.

Скорпион
Бъдете открити с партньора си, за да разрешите всички проблеми. Опитайте се да се изслушвате взаимно и да изказвате мнението си спокойно.

Стрелци, октомври ви носи финансов подем, любовни изненади и повече свобода
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, октомври ви носи финансов подем, любовни изненади и повече свобода

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец
Ако сте болни или имате някакви проблеми със стреса, това може да доведе до конфликт с партньора ви. За необвързаните, грижата за себе си ще повиши самочувствието и продуктивността ви, а така ще ви направи по-достъпни.

Козирог
Емоционалните изблици са опасни, тъй като могат да доведат до погрешно тълкуване на ситуацията, затова е необходимо да бъдете спокойни. Тази седмица не е най-подходящата за неженените да прескачат от една връзка в друга.

Водолей
Независимо дали сте самотни, или във връзка, сега е моментът да излезете от черупката си. Не се страхувайте да изразите това, което чувствате, независимо колко неудобно ви е.

Риби
Изразете чувствата си, тъй като това ще ви помогне да разрешите някои от проблемите. Ако сте сами, предприемайте нещата стъпка по стъпка и не позволявайте на външния натиск да възпрепятства възможността за близост.