Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове - съсредоточете се върху малки задачи, Риби - не преувеличавайте проблемите

Този ден е успешен за активни действия, можете да преминете от планове към действия, връщане към обичайния начин на живот.

Овен – Днес може да се наложи да се извинявате на някого. Концентрирайте цялата си енергия върху постигането на основната цел, спрете да си губите времето за дреболии. Съдбата ще е благосклонна към всяко начинание, в което участвате.

Телец –  Изисквате твърде много от партньора си, затова не се сърдете, ако той не изпълни всичките ви желания. Бъдете по-търпеливи. Новите приятелства могат да преминат в любовни отношения, ако сте необвързани.

Близнаци – Въпреки, че не сте имунизирани срещу неприятности, може да очаквате сравнително приятен ден. Изпълнени сте с оптимизъм и поради това лесно привличате хората около себе си, но бъдете по-селективни с кого прекарвате времето си.

Рак – Днес можете да бъдете силно обременени с проблеми, които нямат нищо общо с вашите дела. Опитайте се да не се хващате на тази стръв, колкото и да ви е неудобно. Имате малко време, но пък имате много работа. Нужна е повече гъвкавост.

Лъв – Съсредоточете се върху малки задачи, за да не се чувствате претоварени. Намерете време за физическа активност, това ще ви помогне да се освободите от стреса. Бъдете открити и говорете с партньора си за това, което ви притеснява. Не се затваряйте в себе си.

Дева – Съсредоточете се върху дългосрочни планове, днес не е ден за бързо вземане на необмислени решения. Стресът може да повлияе на настроението ви, така че посветете се на релаксация. Внимавайте за диетата си и избягвайте тежката храна.

Везни – Днес може да почувствате напрежение в любовния си живот. Помислете за компромисите. В работата ви очакват нови предизвикателства, но с вашата енергия и решителност ще успеете да преодолеете всички препятствия.

Скорпион – Добър ден за решаване на финансови въпроси. Бъдете разумни и планирайте инвестициите и покупките си внимателно. Страстите са изострени, но внимавайте да не бъдете твърде собственически настроени. Освободете се от ревността.

Тези 6 зодии ще се радват на голям късмет през октомври
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Веселина Петрова

Тези 6 зодии ще се радват на голям късмет през октомври

Автор Веселина Петрова

Стрелец – Физическата активност и движението ви доставят удоволствие, но се пазете от травми. Днес е добре да се занимавате със самоанализ, като се уедините някъде, както и да се посветите на обогатяването на вътрешния си свят.

Козирог – Днес ще се сблъскате с някои предизвикателства, но вашето внимание към детайлите ще ви измъкне от сложни ситуации. Възможностите за делово сътрудничество са благоприятни, но бъдете внимателни при вземането на решения.

Водолей – Обсъдете проблемите си с някой, на когото имате повече доверие. Може би има много просто решение, което не забелязвате именно поради неговата очевидност и простота. Опитайте се да не планирате нищо важно за този ден.

Риби – Съсредоточете се върху творчески проекти, днес въображението ви е в разгара си. Енергията е на високо ниво, но внимавайте да не прекалявате с физическата активност. Възможни са разногласия с партньора за дреболии. Опитайте се да не преувеличавате проблемите.