Автор
Евелин Попадийна

Есен 2024: Най-модерните блузи за сезона

Тази есен е важно да наблягаме на комфорта, да избираме визии, които са идеални както за ежедневието, така и за вечеря с приятелки. Този сезон дизайнерите успяха да прокарат свежите си идеи за есенни визии.

Както винаги, през есента, най-важните артикули в женския гардероб си остават блузите и пуловерите. И отново – не се страхувайте да експериментирате! Ето моделите блузи, които ще са хит през есента:

Овърсайз
Овърсайзът си остава в гардеробите ни и така като гледам ще се задържи там доста дълго. През есента овърсайз блузите са “must have” в гардероба на всяка woman и съм сигурна, че ще се влюбите в тях. А и можете да създадете куп визии само с една такава блуза – върху рокля, с пола, панталон, дънки, клин.

Полар
Основна тенденция за сезона ще бъде поларът. Тази материя осигурява комфорт и защитава от студа. Поларените блузи са идеални за разходки в хладните дни, а защо не и за офиса. Те са леки, топли и трябва да имате такава блуза в гардероба.

Плетени пуловери
Плетените пуловери си остават класика за есента, а и за зимата. Сигурна съм, че никога няма да излязат от мода! Този сезон се запасете с пуловери с едра плетка с интересни акценти и обемни ръкави. Съчетайте ги с дънки, елегантни панталони или поли, можете да създадете поне 5 визии с един пуловер.

Класически модели
Класическите модели блузи и пуловери се вписват лесно в бизнес гардероба и се съчетават с панталони и поли. Характеризират се с минимализъм, чисти линии и неутрални цветове. Можете да ги сложите под сако или жилетка, а можете да сте само с тях.

Освен всичко изброено, сред модерните пуловери се открояват тези с необичайна кройка, асиметрични елементи и интересни текстури. Ярките цветове също не са за подминаване, с тях можете да създадете запомнящ се тоалет. Тях можете да носите в ежедневна визия, но и да ги комбинирате с вечерни рокли за стилна есенна визия.

Когато избирате блуза или пуловер, заложете на модел от естествени материали като вълна или памук, които са и стилни, и удобни. Освен че с тях ще сте супер стилни, ще ви пазят и от студа.

Листата падат: Най-модерният цвят за тази есен
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Листата падат: Най-модерният цвят за тази есен

Автор Евелин Попадийна