Очарователната Теди Бургазлиева си има нова страст в лицето на... здравословните десерти. Покрай отглеждането на своите близнаци – Ема и Раян, които синеоката красавица посрещна на бял свят през септември 2018 г., Мис България 2002 се е посветила в тайните на полезните сладкиши. За да достави необходимите здравословни вещества на децата си, манекенката, която е в майчинство и има време за това, усърдно се е заела с проучването на този съществен дял от кулинарната вселена.

View post on Instagram
 

За това загатва самата тя от профила си в Инстаграм, където щастливата мама редовно и с охота споделя рецептите на любимите си сладки изкушения, приготвени само и единствено от биопродукти.

View post on Instagram
 

„Опитвали ли сте сладка пица от диня? Здравословна, освежаваща, лятна закуска, която е оригинална, бърза и лесна за приготвяне“, гласи посланието ѝ към съблазнителен кадър на разкошна пица, която вместо от тесто, е направена от… диня. „А с топинг от кокосово кисело мляко, бадемов тахан и пресни плодове е просто неустоима“, допълва още Бургазлиева.

Наскоро пък тя разкри една друга рецепта - за плодов десерт с чия, който приготвя специално за съпруга и децата си. Бадемово мляко, пасирано манго, ягоди и боровинки са основните продукти, участващи в сътворяването на тази хем вкусна и хем полезна сладка магия.

View post on Instagram
 

Тиквени семки и тахан пък са част от съставките за приготвянето на любимата здравословна торта на Теди. Едно друга сладка съблазън, която майсторката на здравословни десерти също представи пред почитателите си в социалната мрежа, пък дължи оригиналното си очарование на следните няколко продукти: банан, органично бадемово масло (неподсладено и без сол), горски плодове и отново тиквени семки.

View post on Instagram
 

Теодора Бургазлиева печели титлата "Мис България" на 17 години. Към ден днешен работи в сферата на личностното развитие. Миналата година тя издаде и първата си книга, посветена на личностното израстване и пътя към щастието и успеха - "Невъзможно". „Не съм писател, няма и да бъда, но искрено вярвам, че всеки от нас може да бъде полезен, споделяйки опита и наученото след грешките си“, написа тя по повод излизането на труда ѝ.

Теди живее от няколко години в Лос Анджелис, а преди година се омъжи за Симеон Иванов, бивш автомобилен състезател, който в момента се занимава с предприемачество. Неотдавна, в разгара на епидемията с COVID-19 най-красивата българка за 2002 година се нанесе, зедно със семейството си, в тузарски затворен комплекс, разположен не къде и да е, а в прословутия квартал на богатите Ориндж Каунти.

View post on Instagram
 

Четете още: Теди Бургазлиева заживя в Ориндж Каунти - кварталът на богатите