Автор
Антония Дамянова

Дженифър Лопес разбуни духовете в мрежата без грим (Видео)

Дженифър Лопес е жена, която, независимо от годините, винаги изглежда невероятно, където и да се появи, а мъжете до днес продължават да въздишат по нея.

Последната ѝ публикация в социалните мрежи, в която показва как се грижи за кожата си, предизвика буря от емоции и дискусии сред феновете.

53-годишната секс икона демонстрира естествената си красота, представяйки лицето си без капка грим или филтри. Певицата и актриса сподели пред аудиторията си в Инстаграм своята рутинна грижа за кожата и разказа как я подготвя за ежедневния си грим.

View post on Instagram
 


Някои нейни абонати обаче не се съгласиха с факта, че една 53-годишна жена може да изглежда толкова перфектно за възрастта си и да има такова гладко и нежно лице. Същите открито изразиха мнение, че Лопес е прибегнала до използването на филтри. В отговор на това изпълнителката призна, че наистина е използвала такива, за да придаде малко повече сияние и допълнителен блясък на лицето си.

Дискусиите по тази тема продължиха под видеото и много от последователите ѝ се обявиха в подкрепа на певицата. Те подчертаха, че Дженифър Лопес изглежда зашеметяващо, независимо дали използва филтри, или не.

Дженифър Лопес продължава да вдъхновява феновете си и да доказва, че красотата идва първо отвътре, а после отвън. Няма значение на каква възраст сте, важното е да се чувствате уверени и да сте доволни от външния си вид, е казвала неведнъж звездата.

Нека все пак да надзърнем в съветите на неувяхващата латинодива:

След като е почистила лицето си, първо тя нанася серум, последван от хиалуронов овлажнител и околоочен крем.

Продуктите за макиажа са пък са в съвсем скромен брой – единствено хайлайтър в цвят розово шампанско, малко блясък за устни и спирала за по-изразени мигли. На финал певицата не пропуска да завърши визията си с чифт големи кръгли обеци. Както самата тя обича често да казва, те са просто задължителни.

Четете още: Как да не бъдеш лелка: 5 грешки в грима, които ви състаряват с години