70% от жените са готови да откажат секса

28 май 2012 | 08:49
13636
15
15

Лятото идва и всяка жена иска да се похвали с хубава фигура, дори и ако това й коства добрия сексуален живот, показва ново проучване.

Увеличава се броят на жените, които се чувстват несигурни в леглото, заради фигурата си. Резултатите шокираха учените - 68% от жените са готови да се откажат от секса в замяна на перфектно тяло. Повече от 82% се чувстват некомфортно със своя любим и искат да отслабнат.

   

С наближаването на летния сезон дамите започват да умуват как да свалят натрупаните през зимата килограми, за да изглеждат добре на плажа. Проучването показва, че нежният пол се срамува да се покаже по бански най-много пред близките си и не чак толкова пред непознати, пише БГНЕС.

Още по темата

Коментари

15 OFORCE
  28 май 2012 | 22:46 отговор
 

IMA HORA KOITO SE SRAMUVAT OT TQLOTO SI ZASHTOTO VUTRE V SEBE SI SA PERFEKCIONISTI I NESA DOVORLNI V TQLOTO SI I NQMAT IZKLUCHENIQ SLABI PULNI I DEBELI JENI KAKTO I MUJE

 
14 OnlinePari
  28 май 2012 | 21:51 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ РЕАЛНИ $$$$$$$$Долари. Единственото което трябва да направите е да се регистрирате. Без да инвестирате собствени средства. За повече инфо тук. ------------------------------ p a r i n e o b u x - f r e e - b g

 
13 X0X do ':D'
  28 май 2012 | 17:57 отговор
 

Ти като си толкоз навътре в психоанализата и психологията, би трябвало да си наясно, че непрекъснатото търсене на чуждото одобрение не е особено здравословно. Освен това не е редно да правиш обобщения като това в първия си коментар. Предполагам, че там описваш себе си и с това, което казваш, будиш само съжаление. Не очаквай нормалните, задоволени и самоуверени хора да те разберат.

 
12 бати Гошо
  28 май 2012 | 17:36 отговор
 

и дебелите има кой да ги мушка ,даже са по убави ,повечето мъже обичат по клъстите ,по мазните ,яки и големи гъзове че са по старателни и държат на дълга ебан и стискат къпулите

 
11 :D
  28 май 2012 | 16:56 отговор
 

Това може да го каже само човек, който и понятие си няма от психология, психоанализа и т.н. Повечето хора изобщо не съзнават истинските мотиви за действията си, освен ако нямат високо ниво на осъзнатост, каквото съм убедена, че при теб липсва, така че действително може дори и да не осъзнаваш и с кого го правиш, да не говорим за нещо по-задълбочено. :)

 
10 witch
  28 май 2012 | 16:20 отговор
 

" Малцина жени осъзнават защо правят секс" Е да, ако си постоянно на хапове и LSD-та може и да не знаеш защо правиш секс :DD може да не осъзнаваш и с кого :D

 
9 Dido АД до парионлайн
  28 май 2012 | 15:34 отговор
 

Колко осакатели каратиси има от такива спортове като креватната гимнастика?... Любов ли бе да я опишеш,- предпочитам да скоча на бой на Долф Лундгрен отколкото да влизам в ролята крос тренажор.

 
8 :D
  28 май 2012 | 14:44 отговор
 

"Освен това ако спортуваш редовно и се грижиш за тялото си, няма да има от какво да се срамуваш" Е, ама верно ли? Никога не бих се сетила! :D :D :D Тук много вицове днес. Аз не съм казала, че го правите съзнателно. Малцина жени осъзнават защо правят секс, както хората по принцип рядко осъзнават какво ги тика към даден тип поведение. Но това, че не го осъзнаваш, не променя действителността. :)

 
7 Х0Х
  28 май 2012 | 13:03 отговор
 

Номер 2, само човек с много ниска себеоценка би изказал такова мнение. Нищо такова не е 'повече от ясно'. Аз съм жена и правя секс за УДОВОЛСТВИЕ, не за избиване на комплекси, в отчаяни опити за търсене на одобрение. Няма нужда от такива обобщения като 'естествено,..., винаги и без изключения' и т.н. Ако говориш за себе си - ОК. Само че истински сексапилните жени са не най-красивите и със 'перфектни' мерки, а тези, които се чувстват добре в кожата си и това си личи във всяко едно действие и движение. Освен това ако спортуваш редовно и се грижиш за тялото си, няма да има от какво да се срамуваш ;)

 
6 :D
  28 май 2012 | 12:58 отговор
 

Очевидно нищичко не знаеш за женското мислене, ако смяташ, че всяка жена мислела, че само секс може да предложи. :) Нищичко. За пореден път ни убеждаваш. Коментарите ти винаги много забавляват, ако не друго.

 

Добави Коментар

Най-четени