Въпреки високите нива на стрес, през този месец продължавате да се лишавате от така необходимата почивка. Да, отделили сте време за това през януари, но то е крайно недостатъчно за да се дистанцирате от проблеми и главоболия. Няма да решите трудностите без да рестартитате претоварения си мозък.

Направили сте прекалено много компромиси за да постигнете примирие с определен човек, но напрежението от конфликта все още ви тежи. Не го мислете толкова, продължете живота си! Не оставяйте този проблем да ви повлияе до такава степен, че да загубите вяра в хората и самочувствието си.

Никога не губете идентичността си заради репресивна връзка, работна среда, приятелски или семеен кръг. Намирате се в период на емоционален дисбаланс. Не оставяйте на никого да ви потиска, дори това да идва от вас самите. Склонни сте към самообвинения и вредни навици. Жертвате себе си за другите прекалено много.

@woman.bg Телци, всичко е възможно с истина, ред, справедливост и морал #taroskop #тароскоп #taurus #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #foryou #fypviral Hypnosis Music - Hypnosis Therapy

Време е да излезете от тази дупка. Запомнете, че имате всички умения и средства да постигнете това, което искате. Ключът към успеха е да обедините качествата и възможностите си по най-добрия начин. Разграничете истината от собствените си илюзии. Въоръжете се с дисциплина, фокус и по-добра комуникация, и ще реализирате плановете си.

Бъдете чисти в мислите и действията си. Всяка енергия изпратена в пространството се връща като бумеранг при нас.

Направете равносметка на живота си досега и се отървете от всичко, което ви пречи. Бъдете категорични и безкомпромисни. Обмислете внимателно какво искате да ви се случи занапред. Следвайте принципите на истина, ред, справедливост и морал.