Автор
Евелин Попадийна

Съсипват визията ви: Дрехите, които да премахнете от гардероба си тази есен

Отново дойде време да обновяваме гардероба си. Прибираме летните дрехи и ги заменяме с есенни. Има обаче популярни есенни тенденции, които съсипват визията ви без дори да подозирате. Ето какво да избягвате през този сезон:


Тесни дънки
С прекалено стегнати в областта на краката, торсът изглежда по-широк и по-голям. Вместо и тази есен да залагате на „skinny jeans“, по-добре заложете на такива с по-свободна кройка. Освен, че ще изглеждате по-добре, ще сте в крак с модата, тъй като тези дънки са хит в момента. 


Огромни жилетки
Вместо огромни жилетки, заложете на по-малки, в правилен размер. Ако заложите на туид и фино плетиво, няма да сбъркате.

Ето какви дънки трябва да имате в гардероба си за есента
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Ето какви дънки трябва да имате в гардероба си за есента

Автор Евелин Попадийна

Провиснали пуловери
Този тип пуловери ви карат да изглеждате небрежни и не толкова стилни. По-скоро изберете пуловер по тялото, който да подчертава талията ви и в същото време да ви стопли от есенните ветрове. 


Мини поли с дълги пуловери
Избягвайте тази комбинация, не отива на всички. Този тоалет кара дори и високите и слаби хора да изглеждат по-пълни. Ако все пак ще съчетаете мини пола с пуловер, то изберете по-малък такъв и го пъхнете в полата. Така ще подчертаете женствеността.


Широки якета
Често правим грешка, като купуваме един или няколко размера по-голямо яке, а грешният размер на връхната дреха съсипва целия ни външен вид.