Автор
Теодор Муховски

Мистерията се заплита: Има няколко арестувани за смъртта на Матю Пери от „Приятели“

Няколко души бяха арестувани във връзка със смъртта на актьора от популярния сериал "Приятели" Матю Пери, предаде АП.

Представител на полицията в Лос Анджелис каза, че хората са задържани в хода на стартиралото разследване на смъртта на артиста, който изигра Чандлър в хитовата телевизионна поредица. За тях се предполага, че са доставили обезболяващия препарат "кетамин" на Матю.

Матю Пери
Матю Пери

Според основната версия на разследването актьорът е приел лекарството, което има остър ефект, и се удавил в джакузито в жилището си в Лос Анджелис.

Наскоро Кортни Кокс призна в интервю, че все още усеща присъствието на покойния ѝ колега от ситкома "Приятели".

"Той наистина има огромно сърце, което очевидно се бори", каза 59-годишната Кокс в интервю за CBS, докато обсъждаше 20-ата годишнина от финала на "Приятели". "Толкова съм благодарна, че успях да работя тясно с него толкова много години. Той ме посещава често, вярвам в това."

Матю Пери
Матю Пери
GettyImages

Когато беше попитана от интервюиращия относно нейната духовност, актрисата разказа по-подробно за усещането си, че починали членове от семейството ѝ и нейни приятели се появяват отново, за да я водят през живота.

„Знаете ли, говоря с майка ми, баща ми, Матю – чувствам, че има много хора, които, мисля, ни насочват“, каза Кокс. „Усещам, да, усещам, че Матю е наоколо със сигурност“, допълни тя.

Кортни Кокс
Кортни Кокс

Пет месеца след трагичната смърт на Матю Пери станаха известни подробности за завещанието, което актьорът е направил през 2009 г.

Актьорът е посочил Лиза Фъргюсън и Робин Рузан за изпълнители на завещанието. Те заявиха, че по-голямата част от имуществото му ще бъде внесена в Alvy Singer Living Trust, който актьорът кръсти на името на героя на Уди Алън от филма "Ани Хол" от 1977 г.

В декларация, създадена през 2009 г., Матю посочва баща си Джон Пери и майка си Сюзън Морисън като бенефициенти на завещанието, както и бившата си приятелка Рейчъл Дън.

Ето какво ще се случи с наследството на Матю Пери
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Ето какво ще се случи с наследството на Матю Пери

Автор Woman.bg