Автор
Веселина Петрова

Парис Хилтън със смразяващо разкритие за най-ужасяващата нощ в живота си: Имаше кръв по стените, влачеха ме по коридорите

През годините Парис Хилтън често се забъркваше в скандали. Напоследък новините покрай нея са свързани предимно със семейния ѝ живот и дветe ѝ деца. Тази седмица обаче отново успя да привлече вниманието, споделяйки нещо много лично.

Mилионерската наследница взе участие в заседание на Конгреса и призова за по-стриктен федерален надзор върху програмите за грижа за деца и младежи и този сектор за 23 милиарда долара. А призива си подплати с лични истории, свързани с престоя в центрове за лечение през тийнейджърските си години и преживяното "емоционално и физическо" насилие в тях.

View post on Instagram
 

Парис Хилтън за пръв път засегна темата за този период от живота си по време на посещение в подобна институция в Юта през 2021 г.

По време на изслушването тази седмица обаче обърна внимание и на една конкретна нощ, когато е била на 16 години и не по нейна воля е била отведена в институция в друг щат, където е станала жертва на физическо и сексуално насилие от социални работници.

"На тези места няма образование, има мухъл и кръв по стените", разказва тя и нарича тези места за грижа "ужасяващи", сравнява ги и с "развъдници за кучета". Споменава за принудителен прием на лекарства, както и за редица унижения като това да бъде събличана гола, влачена по коридорите и заключвана в стаи-изолатори.Парис Хилтън обяснява още, че въпросните програми публично обещават "лечение, растеж и подкрепа", а всъщност не са ѝ позволявали да говори, да се движи свободно и дори да гледа през прозореца в продължение на цели две години, пише Reuters, цитиран от Лайфстайл.