Автор
Евелин Попадийна

Бански костюми, които може да носите на всяка възраст

Банският е задължителен през лятото! Повечето жени имат повече от един бански и всяка година си купуват нов. Изборът обаче е много труден – трябва да отговаря на определени изисквания. Важно е да е подходящ цвят и стил, да подчертава предимства и да скрива недостатъци, за да се чувстваме уверени на плажа. Днес ви представяме няколко модела бански костюми, които можете да носите на всяка възраст.

Ретро стил
Романтичен и женствен бански в ретро стил – най-големият хит. Препратка към миналото, с модерни елементи: цял колан или от две части с висока талия и бюстие. Тези модели перфектно подчертават фигурата и скриват недостатъците.

Цял бански
Базовият модел на целия бански е подходящ за жени на всяка възраст. А ако главната ви цел е да скриете несъвършенствата, то това е най-добрият избор! За да изглеждате скъпо, препоръчваме да заложите на бански в черен цвят, а върху него облечете широка бяла риза – абсолютната класика.

Бански с връзки
С него ще подчертаете бедрата и визуално ще удължите краката. Подхожда на жени с всякаква фигура и никога няма да излезе от мода.

Бикини с висока талия
Най-често жените предпочитат бански от две части с долнище с висока талия. Кройката удължава визуално краката и коригира талията. Съветваме ви да избере цвят, с който да подчертаете тена на кожата.

Горнище без презрамки
Това горнище е класика! С такъв бански винаги ще изглеждате добре и със сигурност ще се чувствате уверено. Също така липсата на презрамки помага при „хващането“ на тен, няма да има досадни линии от връзките на бански. Все пак добре преценете дали ви стои добре и как се чувствате с него. Дамите с по-пищен бюст може би няма да имат достатъчно добро придържане, но за тях предлагаме такъв тип бански, но с презрамки които се махат – имат по-добра защита при движение и в същото време хващат равномерен тен.

Бански с принт
Ако сте фен на ярките модели, то това лято ще можете да се развихрите! Цветята отново са на мода! Бански с цветен принт ще добави романтика и нежност на външния ви вид. Геометричните принтове имат способността да коригират формата, а животинските щампи добавят изтънченост и дързост към визията.

Нежно лято: Код бяло и празник на женствеността
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Нежно лято: Код бяло и празник на женствеността

Автор Евелин Попадийна