Автор
Кристина Кирова

Вече няма никаква надежда: Бракът на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл е напълно разрушен

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са сред любимите двойки на Холивуд, въпреки че любовта им постоянно е подлагана на изпитания, като най-голямото е намесата на жълтата преса. Всъщност мнозина винаги са се съмнявали в това дали бракът им ще издържи дълго, но е факт, че повече от 10 години двамата са си все така заедно и все така женени. Въпреки забежките на Джъстин, въпреки проблемите му с алкохола, въпреки всичко.

View post on Instagram
 

Актрисата и певецът си взеха кратка почивка от връзката си в рамките на няколко месеца през далечната 2011 г., но от тогава насам не са се разделяли официално. Тогава Тимбърлейк успя да си върне любимата, в което очевидно е много добър, защото до днес името му е замесвано в скандали, включително и в изневяра, но Джесика така и не си тръгва от него. Преди години дори му се наложи да ѝ се извини публично.

Приближени до двойката обаче в момента са категорични, че макар и все още да се борят за брака си, са в много голяма, дори биха казали непреодолима, криза. И най-вероятно този път няма да успеят, защото любовта им е "напълно разрушена". Основната причина за това били пороците на Джъстин, от които той така и не успял да се откаже завинаги.

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк
Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк

В рамките на последните 12 месеца Тимбърлейк и семейството му бяха засегнати от мемоарите на Бритни Спиърс, в които тя разказва колко жесток е бил певецът към нея и дори я принудил да направи аборт. А в разгара на турнето си, Джъстин бе заловен да шофира под въздействието на алкохол - поредното огромно препятствие за любовта на Джесика към Тимбърлейк. Въпреки че той успя да се отърве само с глоба, гафът отново бе удар по любимата му и вярата ѝ в него.