Не се справяте добре със загубата на нещо важно в живота си. Чувствате се тъжни и самотни. Отказвате да приемете, че някои страници са отдавна затворени. Изстрадали сте много през годините. Тези емоции и тревоги от миналото замъгляват преценката ви в настоящето.

Влияете се прекалено много от чуждата критика, студено отношение към вас и осъдителни погледи. Постарайте се да не оставите тези неща да ви наранят до такава степен, че да станете зли и отмъстителни.

В работен план сте отхапали по-голям залък, отколкото можете да преглътнете. Нагърбили сте се с много задачи и това ви носи напрежение и стрес. Това може да доведе до безсъние и главоболие. Така сте се натоварили, че започвате нови неща, не ги довършвате и накрая просто забравяте за тях. Отлагате важни проекти във времето и не можете да се концентрирате. Изнервената обстановка може да доведе до груби отношения с околните.

Въпреки всичко това сте горди от постигнатото на работното място досега. Внимавайте само тази гордост да не прерасне в самодоволство и високомерие.

Излезте от зоната си на комфорт в търсене на нови хоризонти! Това ще ви донесе вдъхновение и хъс.