шеф Никола Симеонов
Как да печем, задушаваме и изсушаваме на четири нива едновременно с 4Д горещ въздух
Днес ще ви покажа как да имате перфектно разбити белтъци на сняг.
Необходими продукти:
12 белтъка
300г захар
1 пакетче лимонтузу
Освен продуктите ще ви е нужен и пош с накрайници, или хубави еднократни пошове, както и хартия за печене, 4 тави за фурна, миксер и бъркалки.
При приготвянето на целувки, първото и най-важно нежщо е да използвате яйца на стайна температура. Съветвам ви да слагате захарта на степени и да внимавате да не разбиете белтъците прекалено много, както и да не попадне мазнина в тях.
Разбираме, че белтъците са готови, когато връхчетата остават нагоре.
Сега ни остава само да ги сложим в фурната… А, за бърз и перфектен резултат ще ни помогне функцията 4D Въздух, за да се изсушат целувките и е четирите тави равномерно.