Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, през ноември ще бъдете възнаградени

Скъпи Близнаци, през този месец ще бъдете наградени за усилията, които влагате през изминалите месеци. Възможности, които са били загубени в последно време поради лични въпроси, ще се завърнат. 

Опитайте се да се придържате към тях този път. Месец ноември е подходящо време да приложите своите правила, да увеличите креативността си, да се съсредоточите върху собствената си личност, дарбите си, талантите и ежедневната работа! Постепенно нещата ще вземат положителен обрат. 

Вложените усилия и решения ще докажат, че ще променят нещата на по-голямо ниво. Във финансово отношение този месец е възнаграждаващ, от миналите инвестиции ще се извлекат ползи, а новите инвестиции за по-добро бъдеще също ще си проправят път към вас. 

Късметът внезапно ще пристигне по неочакван начин и вие ще получите доказателствата, гаранциите за вашето подобряване на условията ви на живот! 

Някои дисхармонични планетни аспекти през месеца обаче може да предвещават стресови ситуации, свързани със семейния или емоционалния живот, и следователно да ви отслабят психологически, да чувствате умора. 

Също може да се изтощи тялото, ума, да се насочите към депресия. Може да се почувствате претоварени от съмнения, страхове и безпокойство! 

Някои Близнаци трябва да се подложат на психотерапия, да изчистят минали травми, да сложат край на празни очаквания или да се откъснат от утопичен идеал! Ще бъде абсолютно необходимо да не потискате скритите импулси, негативните енергии, натрупани с течение на времето! 

Периодът около пълнолунието към края на месеца ще бъде особено натоварващ по отношение на здравето и трябва да удвоите вниманието си, за да избегнете притеснения, причинени от злоупотреба с храна, алкохол или наркотици!