Автор
Антония Михайлова

Гаф в ефира: Телевизионна водеща направи неприличен жест

Водещата на новините на Би Би Си стана за резил. Мариам Мошири направи неприличен жест в ефир, показвайки среден пръст пред камерата.

Изглежда журналистката в този момент не е подозирала, че вече е влязла в ефир и че камерата я е уловила в неподходящ момент. 

На видео записа се вижда как Мошири, която е едно от най-разознаваемите и известни лица на телевизията, изненадващо осъзнава, че е на живо и мълниеносно сваля ръката си. 

"На живо от Лондон, това бяха новините на Би Би Си", добавя тя, незабавно придобивайки сериозно изражение, съобщава "Дейли мейл".

Изложиха се: "Игри на волята" с непростим гаф
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Изложиха се: "Игри на волята" с непростим гаф

Автор Ива Петрова

Гафът веднага предизвика бурни реакции сред зрителите в социалните мрежи. Те побързаха да изразят възмущението си от неприличния жест на въпросната дама, определяйки поведението ѝ като знак за непрофесионализъм. Други пък шеговито отбелязаха, че изпитват същото отношение към работата си. 

Това не е първият подобен случай в ефира на Би Би Си. Преди време корпорацията беше принудена да се извини, след като синоптикът Томаш Шафернакер направи подобен жест.