Автор
Ива Петрова

За да е във форма: Камелия гладува 4 дни

Певицата Камелия навърши 53 години на 10 януари, но изглежда повече от перфектно и е в топ форма. Тя не крие, че всичко това се дължи на хранителен режим и двигателна активност, които спазва от години. 

"Няма как да не споделя, че минахме през веганство и вегетарианство, а 21 дни бяхме и суровояди. И двамата с Цвети сме отворени хора и сме искали да опитваме нови неща. Генерално стигнахме до извода, че трябва да живеем живота си без ограничения, но два пъти годишно гладуваме и прочистваме телата си. 7 дни правим подготовка за прочистването по една програма, през втората седмица 4 дни не се яде нищо, а след това има 3 дни захранване. През останалото време от годината изобщо не се лишаваме. И разбира се, трябва да се спортува при всяка възможност, да се ходи много. Както и пълноценен сън” – обяснява певицата пред “Уикенд”. 

View post on Instagram
 

Все пак ѝ се е случвало да качи някой и друг килограм...

 “Случвало се е, но понеже съм по-висока, 2-3 килограма отгоре не могат да се забележат от хората. Ако имам излишни килограми, само аз си ги усещам. Много рядко съм качвала повече от 3 килограма и сравнително бързо се отървавам от тях”. 

View post on Instagram
 

На този етап от живота си Камелия не предвижда да прави естетически корекции по себе си и се чувства добре. 

"Пипнах се достатъчно – преди 3 години си оправих носа. В последните години преди операцията той доста се беше видоизменил. Когато човек загуби някой и друг килограм, това се отразява на лицето – мазнините изчезват и хрущялът на носа, който не беше и много равен при мен, си променя формата. Увисна ми, стана и малко като гърбав. В един момент не харесвах самата му форма. Оперирах се в Турция и всичко беше наред. Мина бързо и безболезнено, не съм имала никакви проблеми. Чувствам се добре. Според някои хора сега съм по-различна, но в крайна сметка това съм си аз” – казва любимката на публиката, пише HotNews.