Автор
Евелин Попадийна

По правилата: Трябва ли да перем новите дрехи?

Сигурна съм, че няма жена, която не обича да пазарува! В работата са ви изнервили, мъжът ви не е изхвърлил боклука, изпаднали сте в „дупка“ – една нова дреха винаги оправя настроението и носи щастие.

В цял свят така наречените трифт магазини придобиват все повече и повече популярност. Пазаруването втора употреба - хем спестяваш пари, хем рециклираш. Без значение обаче дали една дреха е от секънд хенд, или от нормален магазин, със сигурност се питате - трябва ли да я перем, след като я купим? Е, днес ще дадем отговор на този въпрос.

Оказва се, че има правило за това дали трябва, или не да перем новите дрехи. На пръв поглед те изглеждат чисти, но това може да бъде много измамно. Върху дрехите могат да се натрупат замърсители, бактерии, прах и химикали. Те могат да доведат до развитие на заболявания, особено ако човек е склонен към енергии или просто има слаба имунна система.

Голяма част от производителите използват различни химически компоненти, за да подобрят външния вид на дрехите. Те могат да предизвикат алергична реакция. Освен това, нека не забравяме, че в магазина не само вие сте пробвали тази дреха. Това увеличава риска от предаване на различни бактерии от човек на човек.

Затова ви съветваме, след като закупите нова дреха, задължително да я изперете и дори да я изгладите, за да сте сигурни, че сте отстранили всички бактерии.

Като с магическа пръчка: Тези растения ще привлекат парите в дома ви
ДОМАШНИ ТАЙНИ
Автор Евелин Попадийна

Като с магическа пръчка: Тези растения ще привлекат парите в дома ви

Автор Евелин Попадийна