Автор
Антония Михайлова

Любимата внучка на кралица Елизабет II бяга в Австралия с продавач на сладолед

Дълго време фигурата на една от най-малките внучки на Елизабет II беше в сянка. Лейди Луиз Уиндзор е родена преждевременно. Майка ѝ - херцогиня Софи от Единбург, е имала трудна бременност.

Спешното раждане, за съжаление, оставя отпечатък върху здравето на Луиз. При първия преглед момичето е диагностицирано със страбизъм (известен още като кривогледство, хетеротропия или девиацио – състояние, при което едното око гледа направо, а другото е отклонено). Дълго време лекарите не можели да коригират дефекта. Ето защо като дете Луиз наистина не обичала да се появява публично и винаги се опитвала да се скрие зад родителите си.

View post on Instagram
 

Но днес всичко е зад гърба на Луиз, която скоро ще навърши 21 години. Трябва да отбележим, че с течение на времето младата госпожица се е превърнала в истинска красавица. И сега не е останала и следа от състоянието, създавало ѝ дълго време чувство на дискомфорт и неудобство.

В последно време блондинката все по-често се появява на официални семейни събития, където блести в роклите на майка си като истинска принцеса, каквато е и всъщност.

Лейди Луиз беше често забелязвана в компанията на вече покойната Елизабет II, която преди кончината си постепенно се оттегляше от публичните си задължения и се опитваше да прекарва възможно най-много време със семейството си.

Освен това блондинката и високопоставените ѝ баба и дядо споделяха обща страст към конния спорт. Момичето е участник в състезанията с карети - любимо занимание и на дядо ѝ принц Филип.

View post on Instagram
 

Сега Луиз вече учи в колеж. Избрала е специалността английска литература в университета Сейнт Андрюс. Интересно е да се отбележи, че именно там принц Уилям среща бъдещата си съпруга - Кейт Мидълтън. Това място вече е спечелило статута си на забележителност в кралското семейство. Защото явно и лейди Луиз си е намерила гадже там, който е съученик на внучката на кралицата. Името му е Феликс да Силва-Кламп.

Луиз неведнъж е била забелязвана от папараци в прегръдките на младежа. Говори се, че момичето дори запознало младия мъж с родителите си.

View post on Instagram
 
Нова звезда озари кралската сцена: Какво не знаем за лейди Луиз Уиндзор - 17-годишната любима внучка на кралица Елизабет II
НОВИНИ
Автор Флора Иванова

Нова звезда озари кралската сцена: Какво не знаем за лейди Луиз Уиндзор - 17-годишната любима внучка на кралица Елизабет II

В същото време самият Феликс е от обикновено семейство. Младият мъж прекарва цялото си детство в Австралия и затова двамата с Луиз искат да отидат там, за да учат като студенти на обмен. Членовете на кралското семейство не получават образование в чужбина, но знаейки специалното отношение към Луиз, възможно е крал Чарлз да ѝ позволи да го направи.

Но най-интересното е, че Феликс работи на непълен работен ден в магазин за сладолед. Любимата внучка на кралицата с охота му помага в скромната сладкарница Jannetta's Gelateria

Лейди Луиз и брат ѝ - виконт Джеймс
Лейди Луиз и брат ѝ - виконт Джеймс