Автор
Елена Ангелова

Никога няма да я сбъркате: Какво се случва, когато една жена е истински обичана

Когато една жена е истински обичана, тя е спокойна и излъчва тиха радост. И някакво сияние. Това състояние никога не може да се обърка с нищо, то е всичко.

Когато една жена е обичана, това не е тогава, когато тя просто изглежда сякаш е река, която тече и обгръща нейния мъж - скала, който обаче никога не се променя. Това е, когато той може да се адаптира към жената, към нейното емоционално състояние, към нейното настроение. Когато взема предвид нейните нужди, а не единствено да очаква жената винаги да бъде гъвкава.

Няма нужда да се обиждате от мъж, който не е това, за което сте си го измислили. Много по-лошо е, ако разбиете сърцето си и съсипете целия си живот, като останете с този човек до края на дните си, надявайки се да го промените. Това никога не се случва. Никога. Следователно ще трябва да се разочаровате не само от партньора си, но и от илюзиите и фантазиите си за него.

Дами, обичайте, когато сте готови и изпълнени с чувства, а не когато просто сте самотни, тъжни и печални. Тогава няма да се налага да напускате някой, който ще разруши нервната ви система и ще разбие сърцето ви. Обичайте достоен човек, правете каквото е по силите ви за него, без напрежение и усилие. И тогава всеки ден ще обичате още повече, особено ако е взаимно и получавате любов.

Също така трябва да помним, че всички се променяме само когато не можем повече да живеем по досегашния начин. Тогава започваме да променяме нещо. Така че, ако не сте доволни от нещо в живота си, направете всичко по силите си, за да промените и подобрите жизнената си ситуация, колкото е възможно повече. И също така не забравяйте, че можете и трябва да живеете, както искате, това е напълно нормално.

Никой не е роден, за да отговаря на очакванията на другите и да заслужава нечие внимание и любов. Можете да почивате, когато искате, а не само когато вече припадате. Отдъхвайте си преди да сте прегорели и изтощени.

Освен това не трябва да имате връзка с някого само от съжаление, защото например партньорът ви ви моли за втори или трети шанс. Или дори защото някой просто се държи добре с вас, въпреки че сърцето ви мълчи. Важно е наистина да разберете това и да не се самонасилвате.

Ако в една връзка винаги ви поучават по силата на опита си, криейки се зад него, с аргумента, че е по-мъдър, тогава с времето ще се отегчите от такава връзка. Трябва да разберете и това. В края на краищата жената винаги иска да уважава своя мъж, за да може той да осигури семейството си и да се справя в случаите на проблеми. Но мъжът също иска да уважава своята жена така, че тя да е личност и негова утеха, а не да се разтвори и изгуби в него. И двамата винаги или се вдъхновявате, или си пречите взаимно в една връзка, това е всичко. Трети вариант тук няма.

Давайте на другите, но не повече, отколкото искате да получавате. И разберете какво можете да получите сами. Това е цялата тайна да не се уморявате, да не прегаряте и да не се разочаровате от другите.

Само когато вие самите се чувствате пълноценни, чак тогава давайте и на другите. И се гордейте със себе си, защото е възможно за някого да е важно да чуе какво точно сте казали и направили за него. Вашето тяло и душа ще пеят в унисон и винаги ще ви казват дали правите всичко правилно за себе си и другите или не. По този начин ще донесете полза, а не вреда, както на себе си, така и на всички, които ви заобикалят и които имат късмета да са с вас. Това е основното.

Никога не трябва да забравяте, че вие ​​самите сте напълно отговорни за целия си живот и за всички свои действия.

Автор: Виктория Кирста, b17