Всички искаме слабо, тонизирано и стегнато тяло. Изберете здравословния начин за перфектна фигура.

Хранителният ни режим е много важен, за да сме здрави и от него зависят и килограмите.

Всякакви депресии са забранени, вие трябва да сте щастлива с тялото си и само да го изваяте. Депресията води до стрес, а стреса до качване на килограми.

Малките похапвания през деня трябва да бъдат елиминирани. Трябва да не губите контрол на себе си. Бройте калориите, които приемате и внимавайте и никога не лъжете себе си. Ако изгубите контрол, хапнете морков или някакъв зеленчук, а не сладко или мазно или тестено нещо.

Изберете зеленчукова мазнина, а не животинска. Не яжте пържено, а варено. Не задръствайте организма си с калории от мазнините.

Избягвайте натуралните сокове в кутии от магазините. Те са пълни с консерванти. Забравете за диетичната кола. Пийте фреш по много и вода. Постоянно, организма ви не бива да се дехидратира.



Забравете освен за захарта и за солта. Това са враговете на вашата фигура. Не заменяйте захарта със захарин или изкуствени подсладители, те съдържат консерванти. Помнете, че консервантите са много вредни и от тях се качват килограми.

Детоксикиращите диети са много добър избор, правете ги всеки месец по 7 дни от месеца и винаги ще се чувствате добре.

През останалите дни от месеца никога не прекалявайте. Нали помните източната поговорка – закуската изяжте сами, обяда поделете с приятел, а вечерята дайте на врага.

Няма нищо по-лошо от това да си легнете преяли. Нито ще спите добре, нито организма ви ще поеме приетите вещества, просто ще ги натрупа като мазнини.

Пийте постоянно чай. Без захар, разбира се. Най-добре жълт чай, продава се в повечето големи магазини.

В закуската ви включвайте най-важните енергийни храни, за да сте в тонус през целия ден. Освен това, ако закусвате ще ви е по-лесно да овладеете неконтролируемия глад в края на деня.



Фибри, протеини, плодове, зеленчуци, приемайте достатъчно, но не прекалено много храна на закуска. Взимайте витамини и минерали допълнително, за да не страда организма ви. Лакомията ви може и да се овладее, но трябва да сте свежи, а не измъчени.