Автор
Евелин Попадийна

Лице на богато момиче: Как да го постигнем

Тенденцията „лице на богато момиче“ става все по-популярна. Тя се изразява във външен вид, който демонстрира социалния статус на жената. Питате се как да постигнете такъв външен вид? Е, ние идваме на помощ и ви разказваме всичко, което трябва да знаете.

Концепцията на този тренд за първи път се появява през 2019 г. Тогава Дирк Кремер, пластичен хирург от Великобритания, забелязва увеличаване на пациентите, търсещи определени процедури за подобряване на външния вид.

Стремежа към съвършено лице с идеални пропорции се превръща в тенденция в пластичната хирургия. Вече жените не крият наличието на интервенции, а открито заявяват финансовото си състояние чрез външния вид.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

„Лицето на богатото момиче“ се изразява в:
Изразени черти на лицето – остри скули, подчертани челюсти, плътни устни.
Гладка и блестяща кожа – тен без следи от акне и възрастови петна.
Минимален грим – лицето е съвършено и не се нуждае от тежък грим.

Козметичните процедури, които ще ви помогнат за постигане на такова лице са:
Филъри и хиалуронова киселина;
Химичен и лазерен пилинг;
Премахване на мастни бучки;
Нехирургичен лифтинг на лицето.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Разбира се, тези процедури не са евтини и изискват сериозни средства. Да не забравяме, че не се правят еднократно, а ежемесечно, или през няколко месеца. Ако искате да имате „лице на богато момиче“, трябва да бъдете подготвени, че нещата не приключват с козметичните процедури. Изисква се подходяща грижа под формата на кремове и серуми, както и време, което да отделяте за тези домашни рутини.

Все пак, хубаво е да се замислите дали си заслужава. В последно време в социалните мрежи постоянно виждаме дами, които са разградили хиалуроновата киселина в устните си, премахнали са силиконовите импланти от гърдите си и се стремят да изглеждат максимално естествени. Разбира се, ако самите вие не се харесвате, направете минимална корекция. Не се стремете обаче да приличате на останалите жени – бъдете себе си, няма по-красиво от това!

Откраднете си я: Ето я ежедневната рутина на супермодела Жизел Бюндхен!
ЗДРАВЕ
Автор Ева Григорова

Откраднете си я: Ето я ежедневната рутина на супермодела Жизел Бюндхен!

Автор Ева Григорова