Автор
Антония Михайлова

За първи път: Орландо Блум показа сина си от Миранда Кер (Снимки)

Факт е, че напоследък Орландо Блум се снима все по-рядко в киното и явно причината за това е разрасналото му се семейство. Приоритетите на актьора видимо са се променили и докато съпругата му Кейти Пери активно пуска нови песни и видеоклипове, секссимволът се опитва да посвети цялото си свободно време на най-малката си дъщеря.

Дейзи Дав Блум, която скоро ще навърши 4 години, не е единственото дете на Орландо. Звездата от "Властелинът на пръстените" има първороден син, за чието съществуване Блум наскоро напомни на обществеността.

Кейти Пери и Орландо Блум през 2019 г.
Кейти Пери и Орландо Блум през 2019 г.

Нека да припомним, че в началото на 90-те години на миналия век, когато Орландо беше буквално на върха на кариерата си, той се ожени за австралийския модел Миранда Кер.

Тази звездна двойка беше смятана за една от най-красивите в Холивуд. На всяко публично събитие, където Кер и Блум се появяваха, приковаваха погледите с харизмата и хармонията, която двамата излъчваха един до друг. По-малко от година след сватбата през 2010 г. двойката се сдоби със син - Флин, а през 2013 г. се разведоха.

Миранда Кери и Орландо Блум през 2008 г.
Миранда Кери и Орландо Блум през 2008 г.

По-късно приятели на двойката споделиха с репортери, че причината за разрива били купонджийските залитания на актьора, който вместо със семейството си предпочитал да релаксира с колеги, сякаш нямал жена и дете, които да го чакат вкъщи.

Каквато и да е истината, с времето Блум със сигурност е преосмислил поведението си, защото днес той наистина е станал чудесен баща за Флин.

Кейти Пери и Орландо Блум показаха порасналата си дъщеря за първи път
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Кейти Пери и Орландо Блум показаха порасналата си дъщеря за първи път

Автор Ева Григорова

Наскоро гордият татко сподели снимки от съвместна почивка със сина си. Заедно те отидоха на Седмицата на автомобилите в Монтерей. А от фотосите личи, че 13-годишният Флин скоро ще настигне известния си баща по височина.

Не е изненада, че Миранда вече е възхитена от Орландо като баща на общия им син. Раждането на най-малката му дъщеря очевидно е било от полза за израстването на Блум като добър родител.

View post on Instagram